Jennifer (Junior Inkoper)

Jennifer is een jonge meid met een afgeronde BSc Facility Management op zak. Ze is één jaar werkzaam geweest bij een groot distributiebedrijf in de foodbranche als Junior Inkoper en Project Coördinator. In deze rol was ze verantwoordelijk voor het inkopen van goederen en diensten op week- en maandniveau en ze was dé schakel tussen klanten en leveranciers omtrent voorraad, leveringen en planningen. Naast haar rol als Junior Inkoper, werkte ze als Project Coördinator nauw samen met projectmanagers en implementeerde ze de diverse programma’s op het gebied van learning & development. Na één jaar werkzaam te zijn geweest heeft Jennifer besloten om een half jaar te gaan reizen. Sinds januari 2020 is ze terug in Nederland en ze is op zoek naar een uitdagende functie in de Supply Chain. Ze is op zoek naar een starters functie in de Supply Chain, bijvoorbeeld als Junior Inkoper of Planner.

 

Jennifer is een spontane, goedlachse jongedame met sterke communicatieve vaardigheden. Haar collega’s omschrijven haar als een gestructureerde dame die prioriteiten weet te stellen. Daarnaast zorgt ze met haar gemotiveerde instelling dat gestelde doelstelling worden afgerond. Ze vindt het een vereiste dat dit goed gebeurd en werkt desnoods over wanneer nodig. Ze is open en eerlijk in zijn communicatie en kan goed overweg met collega’s. Bovendien is ze vooruitstrevend en kijkt altijd naar verbeteringen in het proces. Plannen, structuur brengen en coördineren van diverse processen spreken haar het meeste aan in haar werkzaamheden.

 

Jennifer is per direct fulltime beschikbaar met een bruto salarisindicatie van € 2.500,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inkopen van goederen en diensten op week- en maandniveau;
  • Contact onderhouden met klanten en leveranciers omtrent bestellingen, voorraad en planningen;
  • Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer;
  • Coordineren van diverse projecen op het gebied van Learning & Development;
  • Beheerder van het learningmanagement systeem. Dit hield in: Issues met het systeem oplossen door te schakelen met de leverancier van het systeem;
  • Zorgdragen voor de facturatie;
  • Spin in het web tussen verschillende afdelingen waaronder sales, marketing, projectmanagers, inkoop afdeling en hr.

Functie

Junior Inkoper

Leeftijd

24

Woonplaats

regio Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en goed in geschrift.

Computervaardigheden

SAP (Ariba), SPSS, MS Office (Excel, PowerPoint, Word en Outlook)