Dries (Technisch Inkoper)

Dries is een Inkoper met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is de laatste jaren werkzaam geweest binnen de offshore sector en was verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten en diensten voor schepen. Zo begeleidde hij het volledige offertetraject, verwerkte en volgde inkooporders op en onderhield hij dagelijks contact met leveranciers in binnen- en buitenland. Ook beheerde hij de voorraden, was hij het eerste aanspreekpunt bij problemen met leveringen. Via Extra Talent is Dries nu bezig met een tijdelijke opdracht als Operationeel Inkoper bij een Technische Productieorganisatie en is daarna op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Inkoop.

Dries is een rustige man die met passie verteld over zijn vak. Hij is communicatief zeer vaardig en krijgt energie van het contact met leveranciers. Doordat hij naast uitstekend Engels ook vakinhoudelijk kan communiceren in het Duits, maakt dit hem een multifunctionele gesprekspartner voor zowel nationale als internationale leveranciers. Hij is gedreven, werkt erg hard en stopt niet tot het werk volledig afgerond is. Ook haalt hij veel energie uit het overbrengen van kennis op zijn medecollega’s. Hij staat dan ook bekend als vraagbaak binnen de afdeling inkoop.

Dries is per 1 oktober fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.250,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Functie

Technisch Inkoper

Leeftijd

57

Woonplaats

Vlaardingen

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels zeer goed in woord en geschrift,

Computervaardigheden

Windows, MS-office, ERP-systemen o.a. AS-400, Ridder IQ, Baan, SAP, Trimergo, PDM-system, IDS