Jeroen (Stock Controller)

Jeroen is een jonge professional met ruime Supply Chain ervaring. Afgestudeerd aan de opleiding Logistiek Management, is Jeroen middels zijn stage terecht gekomen bij zijn huidige werkgever. Bij deze werkgever heeft hij zich weten te bewijzen, waardoor hij inmiddels is doorgegroeid naar de functie Logistiek Manager. Als Logistiek Manager is hij verantwoordelijk voor het coördineren van de dagelijkse activiteiten in twee magazijnen en het veiligstellen van de leveringen aan klanten. Hierbij is hij ook verantwoordelijk voor het coachen en begeleiden van 8 FTE en houdt hij zich dagelijks bezig met het beheren van de voorraad. Ook heeft Jan-Willen de voorraadniveau ’s uitgerekend en een Purchase Requisition Worksheet en tool gemaakt waardoor alle informatie in de PRW makkelijk kan worden geëxporteerd naar het ERP systeem. Voordat Jeroen Logistiek Manager was, was hij Supply Chain Specialist. Hierbij heeft hij een heel nieuwe lay-out ontwerp gemaakt en geïmplementeerd voor 2 magazijnen en heeft hij naar aanleiding van zijn aanbeveling tijdens zijn stage een implementatie van voorraadniveau ‘s gedaan in het ERP systeem. Daarnaast heeft hij na onderzoek, een aanbeveling gedaan om transport per rail te doen waardoor de kosten met 10% verlaagd werden. Jeroen vond zijn functie en zijn werkgever erg leuk, maar wilde graag terug verhuizen naar Nederland in verband met zijn relatie. Hij is nu werkzaam als Materiaal Planner bij een productie organisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor het beheren van de materiaalstromen. Vanwege een veranderde interne werksfeer, is Jeroen, samen met Extra-Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

 

Jeroen is een energieke en sociale jongeman. Erg leergierig en een absolute team-player. Hij staat altijd klaar voor zijn collega’s maar kan ook prima alleen werken. Door hard te werken heeft hij zichzelf kunnen bewijzen. 

 

Jeroen heeft een opzegtermijn van 1 maand, is voor 40 uur per weer beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het plannen en afroepen van productie benodigde materialen;
  • Doorgeven van de planning en wijzigingen aan de leveranciers;
  • Gereed melden, controleren en afmelden van inkoopopdrachten;
  • Het zo optimaal mogelijk plannen van benodigde voorraad;
  • Overleggen met eerst verantwoordelijke van de logistiek op de locaties;
  • Aanmaken van productie orders voor halffabricaten in 1 van de productiehallen van de organisatie.

Functie

Stock Controller

Leeftijd

24

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift, Zweeds en Duits redelijk in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Navision, NAV, MS Office (zeer goed)