Huib (Trader)

Huib heeft afgelopen jaar zijn mbo-diploma in Horeca en Hotelmanagement behaald. Door zijn opgedane ervaring middels variërende stages en bijbaantjes, is het voor hem helder dat de praktijk meer passend is. Zodoende is hij na zijn afstuderen direct begonnen als Inkoper/Verkoper binnen de voedingsmiddelen, waar hij affiniteit mee heeft. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de inkoop van +/- 100 producten en het voeren van onderhandelingen met leveranciers en klanten. Daarnaast houdt hij zich bezig met het voeren van acquisitie ter uitbreiding van het huidige klantenbestand. Momenteel loopt Huib er tegen aan dat de werkzaamheden te beperkt zijn en wilt hij meer kunnen toevoegen met zijn kennis en kunde. Met deze reden is Huib dan ook opzoek naar een nieuwe uitdaging in de supply chain.

Huib is een sociale jongeman met een grote mate van leergierigheid. Alhoewel hij pas 20 jaar oud is, heeft hij voor zichzelf al een duidelijk beeld van wat hij wilt bereiken. Namelijk een functie waarin hij zijn passie kwijt kan, binnen een organisatie waar zijn kwaliteiten op waarde worden geschat. Hij omschrijft zichzelf dan ook als ‘’jong volwassen’’ en dit straalt hij ook uit. Naast het werken houdt hij ervan om in zijn vrije tijd in beweging te blijven, door het beoefenen van diverse sporten.  

Huib heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het voeren van onderhandelingen met de leveranciers en klanten, hierbij rekeninghoudend met transportkosten en productprijs.
  • Het deelnemen aan de dagelijkse voorraadbespreking;
  • Onderhouden van contact met leveranciers en klanten omtrent lopende orders en onderhouden van de relatie;
  • Het opvolgen van inkoop- en verkoopcontracten en klaarmaken van prijslijsten;
  • Data up-to-date houden in CRM systeem;
  • Afhandelen van klachten;
  • Het plegen van acquisitie plegen ten behoeve van het binnenhalen van nieuwe klanten.
  • 1 keer in de week bieden van ondersteuning in het warehouse.

Functie

Trader

Leeftijd

20

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

MS Office; Excel, Word en PowerPoint. Citrix.