Marianne (Supply Chain Planner)

Marianne is een dame van 26 die momenteel in de afrondende fase van haar scriptie zit, voor haar master Supply Chain Management. Voorafgaand aan deze master heeft ze de opleiding bedrijfseconomie afgerond in Eindhoven. Tijdens de afstudeerstage van deze opleiding heeft Marianne een risicoanalyse opgesteld voor een softwarebedrijf. Het was aan Marianne om te bepalen wat er moest gebeuren om het bedrijf in control te krijgen. Hiervoor heeft ze diepte interviews opgesteld en afgenomen. Vervolgens heeft ze een adviesrapport opgesteld en heeft ze geholpen met de implementatie van dit rapport. Momenteel is Marianne voor de master Supply Chain Management bezig met een literatuuronderzoek naar de voordelen van korte voedselketens met betrekking tot continuïteit. Voor dit onderzoek gebruikt ze een brede sample en maakt ze wederom gebruik van diepte interviews. Omdat Marianne in de afrondende fase van haar Master zit, is ze klaar voor een start binnen de Supply Chain.

Marianne is een gedreven dame, met een vriendelijke, maar doortastende communicatiestijl. Ze is erg leergierig, werkt gestructureerd en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Omdat Marianne snel leert en analytisch is ingesteld, past een functie als Supply Chain Planner haar perfect. 

Marianne is per direct beschikbaar, voor 24 uur per week, tot haar scriptie is afgerond. Daarna is ze beschikbaar voor 40 uur met een salarisindicatie van € 2.700,- per uur. 
 

Werkzaamheden

  • Uitvoeren van literatuuronderzoek;
  • Diepte interviews opstellen;
  • Diepte interviews afnemen in een brede sample van kandidaten;
  • Conclusies verwerken.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

26

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

x

Computervaardigheden

Ms Office, Excel, Exact, SAP