Sven (Teamleider Productie)

Sven heeft een afgeronde hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde en is zijn carrière 2 jaar geleden gestart als Supply Chain Officer bij een organisatie actief in de metaalsector. Bij zijn vorige functie was Sven verantwoordelijk voor een complete productgroep. Maken van een productieplanning op korte en middellange termijn, afroepen van materialen en schakelen met leveranciers en klanten kwam hier veelvoudig bij kijken. Sven ambieerde een leidinggevende functie waardoor hij momenteel werkzaam is als Teamleider Productie. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het aansturen van 18 productiemedewerkers en alle bijkomende taken. Momenteel mist Sven de vrijheid binnen zijn functie en is daarom latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Teamleider productie/ bedrijfsbureau.

Sven is makkelijk in omgang en een fijne gesprekspartner, hij weet op een duidelijke manier te communiceren en een complexe situatie te vertalen in Jip en Janneke taal. Dit zorgt er voor dat Sven op meerdere lagen kan communiceren en zijn medewerkers duidelijk kan maken waarom een verandering nodig is. Naast zijn communicatieve vaardigheden is Sven ook een doorzetter. In zijn jeugd is Sven namelijk "professioneel" voetballer geweest en heeft dit gecombineerd met zijn HAVO opleiding. Een kenner van professioneel topsport weet dat je hiervoor over een flinke dosis doorzettingsvermogen moet beschikken. De combinatie van zijn leidinggevende skills en analytische vermogen om processen in kaart te brengen, maakt Sven een productieleider voor de toekomst.

Sven heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een bruto salarisindicatie van € 3.300,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van 18 productie medewerkers bij een productie organisatie in de metaalsector;
  • Verantwoordelijk voor de afdeling bankwerkerij, reiniging en montage;
  • Maken van planning omtrent de verdeling van werkzaamheden en personeel;
  • Voeren van functioneringsgesprekken, motivatie gesprekken en exit gesprekken;
  • Ondersteunen van zijn werknemers en zorgdragen dat zijn medewerkers vooruit kunnen d.m.v. het uitvoeren van randzaken omtrent de productie;
  • Uitvoeren van kleine verbeteringen in de processen.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

26

Woonplaats

Well

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel(goed), PowerPoint)