Sven (Supply Chain Planner)

Sven heeft inmiddels ruim 4 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Bij zijn huidige werkgever, een productieorganisatie in de metaalsector, is hij werkzaam als Supply Chain Planner waar hij zich voornamelijk bezighoudt met het maken van de planning voor lange termijn. Hij onderhoudt het contact met zowel klanten als leveranciers over de voortgang van orders en leveringen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de inkoop van uitbestedingen, organiseert hij transporten en houdt hij overzicht over het gehele proces. Momenteel is Sven op zoek naar meer verantwoordelijkheid en daarom is hij latent beschikbaar.

Sven bezit sterke analytische vaardigheden, hij kan erg goed overweg met Excel en leest gemakkelijk data. Hij is communicatief sterk, hij weet op een duidelijke manier te communiceren en een complexe situatie te vertalen in Jip en Janneke taal. Dit zorgt er voor dat Sven op meerdere lagen zaken duidelijk kan maken. Naast zijn communicatieve vaardigheden is Sven ook ambitieus en een doorzetter. In zijn jeugd is Sven namelijk "professioneel" voetballer geweest en heeft dit gecombineerd met zijn HAVO opleiding. Zijn sportersmentaliteit zorgt ervoor dat Sven ook in zijn werk resultaatgericht te werk gaat. Hij zal niet opgeven voor de beoogde doelen zijn bereikt.

Sven is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 4.250,- per maand op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de lange termijn planning n.a.v. machinecapaciteit;
  • Overzien van het gehele proces;
  • Contact onderhouden met internationale klanten over leveringen;
  • Contact onderhouden met internationale leveranciers over de voortgang van orders;
  • Inkopen van uitbestedingen;
  • Organiseren van transport;
  • Verwerken en oplossen van escalaties.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

26

Woonplaats

Venray

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Excel (goed), PowerPoint, Word)