Annemarie (Operations Manager)

Annemarie heeft een afgeronde wo opleiding pedagogisch medewerker en is sinds 2006 werkzaam binnen een en dezelfde organisatie actief in de verwerking van voedingsmiddelen. Tijdens een periode van circa 14 jaar heeft Annemarie drie verschillende functies bekleed waaronder: Logistiek- en productieplanner, HR Manager en de laatste 6 jaar als General Manager. In haar laatste functie was Annemarie verantwoordelijk voor de complete aansturing van de organisatie. Hierbij komt het volgende bij kijken: aansturen van circa 70 medewerkers, aansturen en maken van de planningen, voeren van beoordelingsgesprekken en contact onderhouden met interne en externe partijen. Wegens faillissement is Annemarie op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoekt deze uitdaging in een functie als Teamleider Productie dan wel Teamleider Logistiek.

 

Aan motivatie en doorzettingsvermogen geen gebrek bij Annemarie. Constant bezig zijn met de organisatie in goede banen te leiden en ad hoc situaties oplossen is niet vreemd voor haar. Wanneer er tegenslagen zich voordoen, geeft Annemarie net een beetje extra gas om uit de moeilijke situatie te komen. In haar leidinggevende en aansturende rol is zij eerlijk en direct, maar altijd met respect. Annemarie zal nergens om heen draaien en vind het belangrijk om duidelijk te zijn in haar communicatie. Dit zorgt er voor dat er geen onduidelijkheden ontstaan en alles optimaal verloopt. Haar ambities zijn bijzonder waardig, stil zitten is achteruitgaan en zo heeft Annemarie haar carrière vormgegeven de afgelopen 16 jaar.

 

Annemarie is per direct 32-36 uur beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.500,- per maand op basis van 40 uur per week.

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de complete aansturing van de productie en logistieke tak van de organisatie bestaande uit circa 70 medewerkers;
  • Plannen en organiseren van de complete bedrijfsvoering;
  • Plannen van de productie en logistieke werkzaamheden;
  • Voeren van beoordelings- en exit gesprekken;
  • Plaatsen van bestellingen bij leveranciers;
  • Contact onderhouden met leveranciers, transporteurs en klanten omtrent bestellingen en leveringen;
  • Bijkomende administratieve taken.

Functie

Operations Manager

Leeftijd

40

Woonplaats

Helmond

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Pools uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel(goed), PowerPoint)