Chantal (Supply Chain Analyst)

Chantal is een ervaren dame binnen de Supply Chain en Logistiek. Door haar Hbo Trade Management studie, heeft ze een grote interesse gekregen in het internationaal handelen. In China heeft ze een half jaar gewoon tijdens haar studie, hier heeft ze Chinees geleerd. Bij haar eerste werkgever rolde Chantal dan ook in de rol van Trade Assistant. Hier was ze verantwoordelijk voor het verwerken van internationale orders en het begeleiden van de logistieke processen. Hier heeft ze onderhandeld met leveranciers omtrent prijzen en levertijden. Binnen dezelfde organisatie groeide ze door tot de functie Contract Manager. In deze functie was ze bezig met het onderhouden en uitbreiden van de relaties met internationale klanten. Het hele verkoop en logistieke proces werd door haar begeleid en hierbij kreeg ze ook te maken met transportdocumentatie. Ook het inkoopproces was ze hier deels verantwoordelijk voor. In haar huidige functie als Supply Chain Analist is zij verantwoordelijk voor het analyseren van verschillende processen en data. Hiernaast maakt zijn de productieplanning, alsook de gehele supply chain planning. Zij beheert de inkoop vanuit China en heeft dagelijks contact met leveranciers. Ze beheert eigen productgroepen en is continu bezig met het analyseren en het implementeren van verbetertrajecten. Ook heeft zij een heel nieuw ERP systeem geïmplementeerd. Chantal is, samen met Extra Talent, opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain omdat ze graag meer uitdaging zoekt in een nieuwe omgeving.

 

Chantal is een leergierige, zeer analytische, loyale en hardwerkende jongedame. Doordat zij erg gestructureerd werkt kan zij goed verschillende vragen tegelijk verwerken en dat, zonder het overzicht te verliezen. Chantal is fijne gesprekspartner en communiceert duidelijk en aangenaam.

 

Chantal heeft een opzegtermijn van één maand, is voor 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van het gehele werkproces;
  • Het inrichten van het nieuwe ERP-systeem AFAS;
  • Het beheren van eigen productgroep;
  • Inkoop beheren vanuit China;
  • Contact met leveranciers omtrent levertijden;
  • Invoeren van orders en verwerken hiervan;
  • Het maken van de productieplanning en de supply chain planning;
  • Analyseren van knelpunten in zowel de planning als productie.

Functie

Supply Chain Analyst

Leeftijd

30

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Spaans en Chinees

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint), AFAS