Jaap (Teamleider Productie)

Jaap is de kandidaat waarvan je niet wist dat je hem nodig hebt. Door de jaren heen is hij zichzelf blijven ontwikkelen met behulp van opleidingen en cursussen om zijn kennis in het vakgebied te vergoten. Jaap heeft ruime ervaring als productieleider binnen de food sector en is enorm loyaal. Zo is Jaap al vanaf de start van de organisatie een leidende en onmisbare factor, waardoor het bedrijf op de juiste manier heeft kunnen groeien. In zijn job als productieleider is hij verantwoordelijk voor het aansturen van de gehele afdeling; (operationeel) aansturen van circa 60 productiemedewerkers, mogelijkheden onderzoeken om het bedrijf beter te laten draaien, onderhouden van contact met alle interne afdelingen, kwaliteit en veiligheid waarborgen en optimaal productiecapaciteit creëren. Jaap heeft ruim 30 jaar bij zijn huidige werkgever gewerkt, maar is nu op zoek naar een nieuwe omgeving binnen de food sector. Als teamleider productie zou hij ook voor jullie een waardevolle aanvulling zijn op de lange termijn.

 

Jaap heeft hart voor de zaak. Hij zet altijd alles op alles om de bedrijfsvoering optimaal te laten verlopen. Hoe hij dat doet? Hij is altijd aanwezig, zijn enthousiasme verslapt nooit en moet er iets veranderd worden, dan staat Jaap vooraan om zijn handen uit de mouwen te steken. Waardering en vertrouwen zijn belangrijk voor hem en loyaliteit is vanzelfsprekend wanneer hij dit vanuit een organisatie krijgt. Als je kijkt naar zijn cv, hoef ik dit niet verder toe te lichten. Jaap gebruikt zijn gedrevenheid en sociale karakter in de aansturing en weet de juiste connectie te maken met zijn medewerkers. Hij hoeft hen bijna niets meer te vragen, zij komen zelf met oplossingen. Is het dan nog nodig om alle neuzen een richting op te sturen, dan staat Jaap vooraan om dit te organiseren. Kortom, met Jaap in het team heb je een gedreven man die alles op alles zet om de productie optimaal te laten verlopen.

 

Jaap is 40+ uur per week beschikbaar, heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een bruto salarisindicatie van € 3.750,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor de complete aansturing van het bedrijf in samenspraak met de directie;
 • Aansturen van circa 60 productie en logistieke medewerkers;
 • Coachen en motiveren van medewerkers om optimaal productieresultaat te bereiken;
 • Voorbereiden van de dagelijkse productie en planningen maken van de bezetting per productielijn;
 • Intern contact onderhouden met afdelingen als: technische dienst, QA, R&D en TD, productie en directie;
 • Zorgdragen dat het personeel voldoende opgeleid en inzetbaar zijn;
 • Voeren van functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken, evaluaties en exitgesprekken;
 • Aandragen en implementeren van verbeteringen en uitbreidingen van de productie;
 • Onderhouden van contact met leveranciers en klanten om de wensen in kaart te brengen;
 • Onderhouden van contact met uitzendbureaus i.v.m. productiemedewerkers op basis van een uitzendcontract;
 • Uitbreiden van de productiecapaciteit en assortiment;
 • Operationeel aansturen van de medewerkers.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

59

Woonplaats

Helmond

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel(goed), PowerPoint)