Henk (Hoofd Bedrijfsbureau)

Met een afgeronde hbo-opleiding Technische Vervoerskunde op zak is Henk zijn carrière in 1994 gestart als Medewerker Bedrijfsbureau. In zijn werkzame leven van ruim 25 jaar heeft Henk verschillende uitdagingen doorstaan voornamelijk in leidinggevende functies. Functies als Afdelingshoofd, Hoofd Voorraadbeheer, Hoofd Bedrijfsbureau, Asset Manager Logistiek en Supply Chain Engineer zijn beroepen die Henk heeft bekleed. In zijn laatste functie was Henk als teammanager bedrijfsbureau verantwoordelijk voor het leidinggeven aan de afdeling inkoop, planning, werkvoorbereiding en logistiek. Samen met zijn team was hij verantwoordelijk voor het succesvol opzetten en uitvoeren van projecten in een technische omgeving. Henk heeft verschillende optimalisatie projecten gedraaid waaronder een transport efficiency, herindeling van een magazijn en de ontwikkeling van een inkoopportaal. Wegens een zakelijk meningsverschil heeft Henk besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Als Manager Bedrijfsbureau zou hij ook voor jullie een waardevolle aanvulling zijn op de lange termijn.

Henk is een stressbestendige en krachtige man die niet over zich heen laat lopen. Wanneer hij ergens van overtuigd is, kan men hem alleen van gedachten veranderen met inhoudelijk sterke argumenten. Hij is dus zeker bereid om in het belang van de organisatie een andere beslissing te nemen. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met het oplossen van complexe ad hoc situaties en weet hij op zeer korte termijn altijd tot een oplossing te komen. In de verschillende functies, maar ook in zijn privé situaties, heeft hij vaak oproep moeten doen op zijn leidinggevende skills. Zo is Henk 25 jaar lang voetbal coach geweest bij een voetbalclub. Hij is een man met een no-nonsens aanpak en een Brabantse mentaliteit. Zeggen waar het op staat, duidelijk in zijn communicatie, maar altijd met respect en toewijding richting zijn team. Naast zijn leidinggevende karakter is Henk ook analytisch en accuraat. Henk maakt nauwelijks fouten en als er dan een fout gemaakt wordt, is dit binnen een split ‘second’ opgelost.

Henk is per direct fulltime beschikbaar en heeft een bruto maand salaris van € 4.500,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de aansturing van het bedrijfsbureau in een technische omgeving (7 fte)bestaande uit inkoop, werkvoorbereiding, planning en logistiek;
  • Inkopen van materialen op Tactisch/ Strategisch niveau, uitvoeren van onderhandelingen en beheren van relaties met leveranciers en klanten;
  • Behandelen en beheren van klantspecifieke projecten;
  • Uitvoeren van optimalisatie projecten zoals een inkoopportaal en hereninrichting van een magazijn;
  • Verantwoordelijk voor beoordelings-, functionerigs-, en exitgesprekken, evenals het aannemen van nieuwe mensen;
  • Afhandeling van administratieve bijkomende taken.

Functie

Hoofd Bedrijfsbureau

Leeftijd

50

Woonplaats

Valkenswaard

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord matig in geschirft

Computervaardigheden

Baan, SAP, Isah, AS400, MS Office (Word, Excel(goed), PowerPoint)