Chantal (Supply Chain Planner)

Chantal is een starter in de supply chain die onlangs haar master in Supply Chain Management heeft afgerond. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen bij verschillende bedrijven in de logistiek en binnen de supply chain. Tijdens haar afstudeerstage heeft zij een onderzoek gedaan hoe ze de klanttevredenheid kon verbeteren, hierbij heeft zij verschillende processen geanalyseerd en aan de hand daarvan een onderzoeksvoorstel geschreven. Bij haar huidige werkgever is ze als supply chain planner begonnen en daar in doorgegroeid naar SLA office. Ze is dagelijks verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van de productieplanning, het maken van de forecast zowel op lange als korte termijn. Als SLA office is ze vooral bezig met het monitoren en analyseren van KPI’s, dit actief voorleggen bij interne als externe collega’s. Chantal merkt dat ze meer op haar plek zit als Supply Chain Planner, vandaar dat zij opzoek is naar een uitdagende baan als Supply Chain Planner.

 

Chantal is een loyale, zelfstandige vrouw die graag concreet te werk gaat. Ze is leergierig, denkt in oplossingen en zoekt graag naar manieren om werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten alsook tijdbesparingen. Hectiek vindt Chantal uitdagend en tovert dit graag om tot orde. Ze communiceert duidelijk en aangenaam.

 

Chantal heeft een opzegtermijn van 1 maand, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindictie van € 3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het monitoren en analyseren van de KPI's;
  • Actief challangen van in- en externe stakeholders;
  • Bijwonen performance meetings;
  • Aanspreekpunt voor collega's betreft KPI's.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

23

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord in geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Powerpoint)