Joost (Supply Chain Coördinator)

Joost heeft bijna 20 jaar ervaring binnen de Supply Chain bij verschillende dienstverlenende organisaties waar hij gewerkt heeft als Teamleider en Coördinator. Bij zijn vorige baan was Joost verantwoordelijk voor een team van telemarketing medewerkers die dagelijks koude acquisitie plegen. Tevens was hij verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en het implementeren van nieuwe processen en trainingen. Joost is voor meerdere projecten verantwoordelijk geweest, waaronder het implementeren van een nieuw CRM systeem. Daarnaast moest hij zorgdragen voor een optimale levering van dienstverlening aan de klant. Als Coördinator bij een Technische Dienstverlener is Joost verantwoordelijk voor de wekelijkse planning van routes en voor het wisselen van duizenden reclamevlakken in de regio Noord-Holland. Hij zorgt voor het aansturen en motiveren van een team van 20 fte en staat voortdurend in contact met de klanten. Na deze werkzaamheden met veel plezier hebben uitgevoerd, wil Joost zich verder ontwikkelen binnen de Supply Chain. Hierom is Joost samen met Extra Talent op zoek naar een meer uitdagende rol als Supply Chain Coördinator/Planner.

Joost is zeer vriendelijk en een ondernemer in hart en nieren, dit blijkt uit dat hij in zijn vrije tijd meerdere cursussen aan het volgen is om zichzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast is hij Penningmeester bij de Wooncommisie en fitnest hij graag om fit en scherp te blijven. Joost is iemand die graag en makkelijk zelfstandig werkt en verantwoordelijkheden op zich neemt. Verder omschrijft hij zichzelf als begripvol, gefocust en oplossingsgericht.

Joost is in overleg, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.        
 

Werkzaamheden

  • Aansturen en motiveren van een team van 20 man;
  • Het zorgen voor de wekelijkse planning omtrent het wisselen van duizenden buiten reclamevlakken met zeer veel wisselende campagnes;
  • Problemen oplossen en sta voortdurend in contact met de opdrachtgever.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

51

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Spaans uitstekend in woord en schrift.

Computervaardigheden

Siebel, SAP, Medallia, Prime Biller en Microsoft Office; Word, Power Point, Excel (goed) en Access