Ellen (Supply Chain Planner)

Ellen heeft aan afgeronde hbo-opleiding International Business and Languages en heeft zichzelf gespecialiseerd in de logistieke sector. Binnen de verschillende functies die Ellen heeft bekleed had ze een breed takenpakket, waarbij ze onder andere verantwoordelijk was voor de communicatie en administratie rondom zendingen en de spoedorders. Ze was hier de schakel tussen verschillende interne en externe partijen. Ze stelde hiernaast prioriteiten aan bestellingen en droeg onder andere zorg voor de export documentatie en het coördineren van het transport. Ellen is sinds 18 maart terug in Nederland wegens economische redenen. Ze heeft goed nagedacht over haar toekomst en zoekt meer uitdaging in haar carrière. Dit is de reden dat Ellen op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Transport Coördinator, Supply Chain Coördinator, Supply Chain Planner of Logistieke Planner.

Ellen is een hele sociale en eerlijke jongedame die naast haar gezelligheid die ze uitstraalt, ook weet wanneer ze hard moet werken. Dat blijkt onder andere uit het feit dat zij uit eigen initiatief, in haar voorgaande functies, 2 grote landen bij haar bestaande portofolio heeft gekregen. Ze denkt altijd in oplossingen en daarom past het vak ook heel goed bij haar en is ze klaar voor de volgende stap in haar carrière. Ze weet altijd goed om te gaan met stress en blijft altijd betrokken in alles wat ze doet. Haar gedrevenheid zie je terug in de manier hoe ze haar doelen bereikt. Wanneer Ellen iets wil bereiken, zal het haar namelijk hoe dan ook lukken. Dat ze zichzelf wil blijven ontwikkelen is dan ook niet meer dan vanzelfsprekend. Dat Ellen een talenknobbel heeft wijst wel uit de talen die zij vaardig heeft gemaakt, ze spreekt en schrijft onder andere Nederlands, Engels, Spaans en Duits. Vastberaden om zichzelf constant te blijven ontwikkelen is ze dan ook absoluut! Je weet wat je aan haar hebt en dat simpelweg heel veel.

Ellen is per direct fulltime beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.300,- per maand op basis van 40 uur per week;

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor contact onderhouden met ziekenhuizen m.b.t. de bestellingen in de Benulux, Frankrijk en UK;
  • Verwerken van orders en het doorzetten richting de planningsafdeling;
  • Schakelen met andere afdelingen omtrent bestellingen;
  • Onderzoeken waar de zending zijn en dit communiceren richting de klanten m.b.t. eventuele vertragignen;
  • Verantwoordelijk voor klachtenafhandelingen;
  • Backorders doorkijken en planners informeren over de bestellingen;
  • Oplossen van problemen omtrent de voorraad en de juiste afdelingen inschakelen;
  • Oplossen van ad hoc situaties en problemen;
  • Oplossen en opvolgen van transportincidenten.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

27

Woonplaats

Helmond

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Spaans goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Word, Excel(goed), PowerPoint)