Edgar (Supply Chain Coördinator)

Edgar is een ambitieuze, enthousiaste jongeman met al meer dan drie jaar ervaring als Supply Chain Coördinator. Vanuit zijn afgeronde hbo studie is hij direct aan de slag gegaan als commerciële medewerker, maar groeide als snel door naar de rol van hoofd inkoper. In deze rol was hij vooral bezig met operationeel inkopen, daarnaast haalde hij in deze tijd ook zijn NEVI MIL. Hieruit groeide hij door naar zijn huidige functie, als Supply Chain Coördinator. Hier is hij verantwoordelijk voor het dagelijks opstellen van productieplanningen na aanleiding van zijn eigen gemaakte forecast. Die hij aan de hand van de voorraadbeheer maakt en opstelt. Daarnaast was hij hier verantwoordelijk voor het uitzoeken en implementeren van een nieuwe ERP-systeem, Exact. Dit zorgt ervoor dat dit systeem geen onbekend terrein voor hem is. Edgar is steeds opzoek naar ontwikkeling en is daarom ook opzoek naar een uitdagende functie in de rol van Supply Chain Coördinator/Supply Chain Manager.

Edgar is een spontane, enthousiasme jongeman die aanstekelijk werk. Daarnaast is goed te zien dat hij structureel werkt, doordat hij bij zijn huidige werkgever verschillende taken op zich neemt. Edgar is ook erg leergierig aangelegd dit heeft hij laten zien door Key-User te zijn van het nieuwe ERP-systeem. Collega’s kunnen altijd bij hem terecht voor vragen betreft Exact.

Edgar heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van €3.800 bruto per maand.

 

 

 

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het begeleiden en opstellen van de productieplanningen;
  • Het opstellen en controleren van korte- en middellange termijn productie- en inkoopplanningen. Door het maken van een forecast;
  • Het bewaken en optimaliseren van de voorraad;
  • Het analyseren en optimaliseren van processen en inrichting van het systemen;
  • Onderhouden van relaties en in contact zijn met verschillende internationale leveranciers;
  • Opstellen van rapportages met betrekking tot de performance (Power BI); 
  • Ondersteunen van de customer service/logistieke afdeling.
  • Inkoop verantwoordelijk voor verpakkingsmateriaal. Hierin in contact zijn en onderhandelen met verschillende leveranciers;
  • Het ontwerpen van nieuwe designs, vernieuwen van verpakkingen;
  • Samen met het marketingteam verantwoordelijk voor productinnovatie, als zowel het optimaliseren van bestaande producten.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

37

Woonplaats

Goes

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.