Jelle (Strategisch Inkoper)

Jelle is een Inkoper met meer dan 20 jaar ervaring. Met een afgeronde Nevi 1 en Nevi 2 opleiding, kunnen we hem makkelijk een specialist binnen de inkoop noemen. Hij is zijn carrière begonnen als Werkvoorbereider, waarbij hij verantwoordelijk was voor het voorbereiden, plannen en beheren van verschillende projecten binnen de bouwsector. Al snel groeide Jelle door in zijn functie als Inkoper, de functie die hem dan ook aan het hart ligt. Als Inkoper was hij verantwoordelijk voor het complete inkooptraject voor verschillende projecten. Hij was onder andere verantwoordelijk voor het afroepen van materialen, beheren van de voorraad, onderhandelen met leveranciers, relatiebeheer en de inkoopstrategie bepalen voor zowel korte als lange termijn. Inmiddels terug bij een zijn eerste werkgever, is hij nu de Hoofd Inkoop. Als Hoofd Inkoop is hij uiteraard nog verantwoordelijk voor het complete inkooptraject voor verschillende projecten maar ook voor het bedenken en uitrollen van de gehele inkoopstrategie en heeft daarnaast nog andere taken op bedrijfsniveau. Zo begeleid hij en geeft dagelijkse leiding aan de gehele inkoopafdeling en werkt samen met de werkvoorbereiding en richt hij verschillende strategische processen in. Het opzetten van keten samenwerkingen is maar een voorbeeld van wat Jelle gedaan heeft binnen de organisatie. Jelle wil graag de organisatie tillen naar een hoger niveau, om deze reden staat hij open voor nieuwe uitdagingen waarbij hij zijn vaardigheden maximaal kan inzetten om dit te bereiken.

Jelle heeft een echte aanpakkers mentaliteit en staat klaar voor zijn collega's wanneer er assistentie nodig is. Hij is zeer analytisch en heeft een scherp oog voor detail en verbetering. Hij let goed op de markt en speelt hierop in. Hij wilt graag maximale resultaten behalen door goede samenwerkingen aan te gaan.

Jelle heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €6.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 • Verantwoordelijk voor de gehele strategische, tactische en operationele inkoop bij ASK Romein staalbouw;
 • Hoofd van de afdeling inkoop;
 • Verantwoordelik voor het professionaliseren van de Inkoopafdeling;
 • Begeleiding geven aan het inkoopteam en werkvoorbereiding;
 • Inrichtingen van de strategische processen voor de inkooporganisatie van de business units;
 • Uitschrijven en inrichten van de strategische processen omtrent inkoop;
 • Het opzetten van keten samenwerkingen;
 • Onderhandelen met leveranciers omtrent prijzen en levertijden;
 • Scouten van nieuwe leveranciers;
 • Marktonderzoek;
 • Uitwerken van contracten.

Functie

Strategisch Inkoper

Leeftijd

44

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS office, MS Project planningen Microsoft Dynamics Navision Adobe Acrobat XS