Laura (HBO Starter Supply Chain)

Laura is onlangs afgestudeerd aan de hbo-opleiding International Food & Agriculture. Voor haar scriptie heeft Laura onderzoek gedaan naar de duurzame productie van zoutwateralgen, met de focus op het opstellen van het eerste deel van het businessplan. Hiervoor heeft ze een processchema, investeringsbegroting en exploitatiebegroting opgesteld. Daarnaast heeft ze het businessplan volledig uitgewerkt in Excel op een manier dat het een werkbaar bestand is geworden voor de opdrachtgever, hierdoor kunnen ze in het geval van veranderende inzichten verder werken in de betreffende bestanden. Daarnaast heeft Laura haar derdejaars stage verricht bij een productieorganisatie in de food. Hier heeft ze meegedraaid met een bestaand project, het doel van het project was het verbeteren van de kwaliteit van het zaad van een bepaald product. Laura wat verantwoordelijk voor een groot deel van de werkzaamheden, van het uitzoeken van de boeren tot het meten van de producten gedurende het project. Na haar studie heeft Laura eerst een lange reis gemaakt. Laura is sinds kort weer terug in Nederland, daarom is zij op zoek naar een uitdagende startersfunctie binnen de Supply Chain.

 

Laura is een spontane, ambitieuze jongedame die graag georganiseerd te werk gaat. Dit uit zich in het feit dat zij haar werk erg serieus neemt en niet snel weg zal lopen voor zij haar doel bereikt heeft. Daarnaast is Laura kwaliteitsgericht en is zij zeer sterk in plannen en organiseren. Dit blijkt ook uit het feit dat zij voor de boerderij waar zij werkt de gehele agenda verzorgt, van certificeringen tot afspraken. Laura heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ze zal altijd doen wat in haar vermogen ligt om de zaken tot een goed einde te brengen.

 

Laura is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Onderzoek gedaan naar de duurzame productie van zoutwateralgen, met de focus op het opstellen van het eerste deel van het businessplan;
  • Opstellen van een processchema, investeringsbegroting en exploitatiebegroting; 
  • Het businessplan volledig uitgewerkt in Excel op een manier dat het een werkbaar bestand is geworden voor de opdrachtgever, hierdoor kunnen ze in het geval van veranderende inzichten verder werken in de betreffende bestanden. 

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

24

Woonplaats

Willemstad

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Adobe Photoshop, MS Office (Excel, Word, PowerPoint)