Albert (HBO Starter Supply Chain)

Albert heeft altijd al een voorliefde gehad voor logistiek en supply chain. Momenteel heeft Albert op het verdedigen van zijn scriptie na, zijn hbo Business studie succesvol afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek mogen doen naar de supply chain, waar hij een fysiek distributieproces heeft mogen creëren namens de webwinkel van het vliegtuigonderhoudsbedrijf. Gedurende zijn studiejaren fungeerde hij als een ‘spons’ om veel kennis voor zich te winnen. Albert is er klaar voor om deze opgedane theorie toe te passen in de praktijk. Momenteel is Albert werkzaam bij een Retail Store, waar hij de functie bekleedt van Store Manager. Hier is hij verantwoordelijk voor de winkelvoorraad, het inkopen van artikelen, het monitoren van de verkoopcijfers, het afhandelen van klachten en het coachen en motiveren van het team. Doordat hij de afgelopen jaren zich vooral operationeel heeft mogen bewegen, is Albert er zeker van dat hij zichzelf liever ontwikkelt en bezig houdt met procesoptimalisaties en procesverbeteringen. Omwille van deze reden is hij dan ook, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe passende uitdaging.

Albert is een échte Young Professional. Hij is zich bewust van zijn eigen kunnen en heeft zijn doelen goed voor ogen. Albert begint liever vandaag dan morgen als Inkoper of Productieplanner. Een mooie instapfunctie waar hij de ruimte krijgt om ideeën aan te dragen en processen te verbeteren en/of te optimaliseren. Energie haalt Albert verder uit het contact hebben met mensen, het schakelen tussen klanten en leveranciers zal bij hem dan vlekkeloos verlopen. 

Albert is een jongeman die sterk in zijn schoenen staat, altijd vrolijk is en gestructureerd werkt. Hij heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het analyseren van de huidige productieprocessen en het aandragen van verbeteringen; 
  • Analyse gedaan door middel van interviews, mee kijken en mee werkend te zijn;
  • Uitvoeren van Scrum Master werkzaamheden;
  • Meewerkend geweest binnen de organisatie op de afdeling Marketing.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

26

Woonplaats

Haarlem

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

CRM, SAP, Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, Oulook.