Teun (Inkoper)

Met een diverse werkachtergrond heeft Teun, doormiddel van het vervullen van verschillende rollen zichzelf uiteindelijk tot een echte Inkoop meester weten te ontwikkelen. Momenteel is hij werkzaam als Inkoper bij een digitale drukker en houdt hij zich dagelijks bezig met het accorderen van facturen, voorraad controle doormiddel van het CMS systeem en heeft hij een actieve rol tijdens de leveranciers meetings, om zo tot de meest optimale prijzen te kunnen onderhandelen. Tevens is Teun bezig met het uitwerken van een geautomatiseerd systeem, hierdoor zal het bedrijf aanzienlijk veel geld kunnen besparen. Het opstellen van verbeterprocessen en de eeuwige ‘zoektocht’ naar het optimale, is wat Teun gelukkig maakt. Bij zijn huidige werkgever is hier momenteel niet voldoende ruimte voor. Samen met Extra Talent is Teun op zoek naar een uitdagende rol als Inkoper waar zijn kunde en ervaring volledig tot zijn recht komt.

Teun is een fijne gesprekspartner en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden die in zijn rol goed van pas komen. Met zijn leidinggevende ervaring op zak als bedrijfsleider in zijn voorgaande rollen is Teun gewend aan hectiek en ad hoc schakelen en haalt daar veel voldoening uit. Naast dat Teun professioneel werk levert is er ook altijd ruimte voor een goede grap.

Teun heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Eindverantwoordelijke voor direct- en indirect 'spend'; 
  • Heeft een adviserende rol voor de afdeling Sales en Productie;
  • Onderhoud nauw contact met (inter)nationale leveranciers;
  • Bouwt mee aan een nieuwe implementatie ERP pakket (multipress) en aan de implementatie van een nieuwe IT omgeving (Widows 2019-Office 365).

Functie

Inkoper

Leeftijd

45

Woonplaats

Badhoevedorp

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office, SAP-ERP, Adobe DC / Indesign