Bob (Inkoper)

Bob heeft zijn hbo-opleiding ‘Commerciële Economie’ afgerond en is vervolgens aan de slag gegaan als (Junior)Inkoper bij een internationale handelsorganisatie binnen de farmaceutische industrie. Bob is begonnen als Junior, maar heeft zich al snel ontwikkelt tot volwaardig Inkoper. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het inkopen van medicijnen en medische hulpmiddelen wereldwijd en leidt hij verschillende projecten zoals het sourcen van medicijnen in Europa. Dagelijks staat hij nauw in contact met leveranciers omtrent levertijden en bouwt hij langer termijn relaties op. Daarnaast pakt hij ook diverse administratieve taken op zoals facturatie. Bob zit goed op zijn plek, maar is erg benieuwd wat de wereld van Inkoop hem nog meer te bieden heeft. Daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie om zich de komende jaren te blijven ontwikkelen.

Bob is een daadkrachtige en communicatief sterke jongeman, die goed weet wat hij wilt. Door zijn communicatieve vaardigheden is hij in staat langdurige relaties op en uit te bouwen en voegt hij daad bij het woord. Deze mentaliteit heeft hem ook de mogelijkheid gegeven om als volwaardig medewerker te fungeren en daarbij pakt hij alle kansen aan die hij ziet.

Bob heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het inkopen van medicijnen en medische hulpmiddelen in Nederland, Europa, China, Engeland en Amerika;
  • Het leiden van verschillende projecten, bijvoorbeeld het sourcen van medicijnen in Europa in samenwerking met onze medische groothandel;
  • Het dagelijkse contact met leveranciers. Dan wel telefonisch of per email, maar ook afspraken op locatie.
  • Zorg dragen voor snelle levertijden;
  • Het aangaan van lange termijn relaties met leveranciers.
  • Het verwerken van alle facturen;
  • Verantwoordelijk voor de dagelijkse bestellingen ten behoeve van het ERP-systeem.

Functie

Inkoper

Leeftijd

25

Woonplaats

Zwijndrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en in geschrift

Computervaardigheden

SAP, SPSS en MS Office: Excel (ervaren), Word, Powerpoint en Outlook.