Joost (HBO Starter Supply Chain)

Ter afronding van zijn opleiding Technische Bedrijfskunde heeft Joost een zeer interessant onderzoek naar de optimalisatie van het logistieke outboundproces van een grote productieorganisatie uitgevoerd. Door de toepassing van verschillende modellen en analyses, waaronder de Lean-methodiek, het Kranenmodel en een PARETO-analyse heeft hij een zeer bruikbaar advies en implementatieplan opgeleverd waardoor zijn stagebedrijf heel concrete verbeteringen kan doorvoeren om optimaal gebruik te maken van de huidige capaciteit. Nu Joost zijn diploma heeft behaald, is hij klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Zijn voorkeur gaat hierbij uit naar een rol waarin hij naast gebruikmaking van zijn analytische vaardigheden nauw betrokken is bij de operationele processen. Want enkel data-analyses, daar wordt Joost niet vrolijk van! 

Joost beschikt over die bijzondere combinatie van analytische skills en sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden. In zijn huidige bijbaan in de commercie heeft Joost veel ervaring met klanten uit verschillende windstreken, waardoor hij zich ook in het Engels en Duits goed kan uitdrukken. Met klantcontact, onderhandelen en het werken met targets heeft hij daardoor ook ervaring. Zijn zelfverzekerde houding maakt dat Joost het lef heeft om initiatief te tonen. Hij werkt zelfstandig, bijt zich vast en laat zich door dynamiek of ad hoc wijzigingen absoluut niet gek maken. 

Joost is per direct beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.600,- per maand.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

24

Woonplaats

Regio Maasbracht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Duits goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Bluejay, MS Office (Excel, Word, Outlook)