Harold (Supply Chain Planner )

Harold heeft ruim 12 jaar ervaring als Supply Chain Planner. Deze rol vervult hij sinds 2010 bij dezelfde werkgever, hij is de Senior Supply Chain Planner van de afdeling. Harold werkt bij een productiebedrijf in de food industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele Supply Chain proces, van A tot Z. Harold zijn werkzaamheden zijn erg divers, hij en de afdeling houden zich bezig met het opstellen van inkoop, productie- en distributieplanning voor de gehele organisatie. Harold is op dit moment verantwoordelijk voor de distributie planning vanuit Nederland naar België en weer terug en heeft een coördinerende rol bij het distributie team. Daarnaast is Harold ook onderdeel van het project dat de foutmarges reduceert en is bezig met het optimaliseren van verschillende processen. Dit doet hij op basis van analyses van zichzelf en directe collega’s. Harold is ook de key user van SAP voor de afdeling SCP binnen het bedrijf en leider van het projectgroep Purchase to Pay voor een nieuwe productiefaciliteit in België. Harold zoekt een nieuwe baan waar hij zich verder kan ontwikkelen in een diverse en coördinerende rol. 

Harold is een duidelijke en eerlijke man. Hij kan goed schakelen en is stressbestendig, wat ook nodig is bij zijn huidige werkzaamheden. Hij heeft ervaring met het werken met strakke deadlines en oplossen van knelpunten. Door zijn helicopterview merkt hij onregelmatigheden snel op. Harold ziet zichzelf als een pro actieve man met veel mensenkennis. Hij werkt op dit moment in groot team en kan dan ook met iedereen goed opschieten. Harold is graag actief bezig en houdt niet van niks doen, hij zoekt daarom ook een uitdagende baan.

Harold heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.870,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het opstellen van inkoop en productieplanning;
  • Verantwoordelijk voor de distributieplanning van 5 locaties;
  • Key User van SAP binnen het bedrijf;
  • Betrokken in verschillende projecten zoals het reduceren van foutmarges en projectleider van een distributieplan voor in België;
  • Aanspreekpunt bij eventuele problemen in distributiecentra's;
  • Het verwerken van backorder en klantenorders.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

40

Woonplaats

Tiel

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits

Computervaardigheden

SAP, MS Office