Gabriel (Supply Chain Coördinator)

Gabriel is een jongeman met ervaring binnen de Supply Chain en Logistiek. Hij is afgestudeerd aan de studie International Business and Languages. Een studie waarbij hij zijn taalkennis heeft kunnen uitbreiden als ook zijn bedrijfskundige vaardigheden. Voor zijn studie heeft Gabriel gewerkt bij een grote logistieke dienstverlener als Stock Controller. Hier is zijn liefde geboren voor de logistiek en supply chain. Als Stock controller was hij verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad alsook het invoeren van de inkooporders. Hij assisteerde de afdeling inkoop en onderhield langdurige relaties met leveranciers. Hiernaast zorgde Gabriel ervoor dat de voorraadniveaus optimaal waren om zo overstocking tegen te gaan. Hiernaast is hij als Store Manager, naast het voorraadbeheer ook verantwoordelijk geweest voor het bestellen van nieuwe producten. Gabriel is erg ondernemend en heeft daarom naast zijn vorige baan ook een eenmanszaak geopend in Kosovo, waarbij hij verantwoordelijk was voor het gehele proces. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van goederen alsook voor de voorraadbeheer en de transportatie. Hierdoor heeft hij ruime ervaring opgedaan met vracht en duane documenten en weet hij als geen ander te communiceren met leveranciers en andere belanghebbenden. Inmiddels worden de winkels geleid door familieleden, omdat Gabriel zich in Nederland terug wilt richten op een nieuwe functie binnen de Logistiek of Supply Chain.

Gabriel is een leergierige, loyale jongeman met liefde voor het vak. Hij wilt zichzelf graag nuttig maken en zoekt altijd naar de beste oplossingen. Hij is creatief ingesteld en voorziet problemen voordat ze er zijn. Hij lost ze nog sneller op. Hij werkt graag in teamverband maar kan ook prima alleen alles draaien. Dit heeft hij bewezen door ook zijn eigen eenmanszaak te openen.

Gabriel heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het genereren van omzet onder klanten;
  • Onderhouden van de klantenrelatie op lange termijn;
  • Beheren van de belangen van alle belanghebbenden;
  • Alle bijkomende administratieve werkzaamheden;
  • Bezoeken van  prospects / klanten terwijl de bedrijfsdoelstellingen worden gehaald;
  • Identificatie van problemen en oplossingen hiervoor aandragen en implementeren;
  • Kansen in de markt identificeren;
  • Rapporteren aan de Sales Manager.

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

25

Woonplaats

Gorinchem

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Albanees vloeiend in woord en geschrift.Duits en Spaans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

CRM, SPSS, Analytics, Adwords, MS Office.