Bryan (Werkvoorbereider)

Bryan is een is een leergierige Werkvoorbereider/Projectleider met ongeveer twee jaar ervaring. Naast zijn 2 jaar werkervaring heeft Bryan ook ongeveer 7 jaar relevante stage ervaring. Als jonge Werkvoorbereider/Projectleider bij een productie/handels organisatie is hij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en projectleiding van diverse internationale retail-formules. Hij werkt en voert de project uit. Hierbij maakt, leest en interpreteert hij technische tekeningen. Hiernaast is hij ook verantwoordelijk voor het maken van de projectplannen en het maken van de project evaluaties. Tijdens zijn verschillende stages heeft Bryan verschillende dingen mogen doen zoals het calculeren, het tekeningen, het uitvoeren van bouwkundige inspecties en het assisteren van de project managers met al hun werkzaamheden. Omdat Bryan leergierig en ambitieus is, zoekt hij een nieuwe uitdaging waarbij hij zijn kennis kan gebruiken in de rol van een Werkvoorbereider en uiteindelijk in de toekomst ook de rol van Project Manager kan bekleden.

Bryan is een enthousiaste, leergierige en sociale jongeman. Hij heeft hart voor de zaak en wilt graag iedereen helpen. Hij is een spin in het web en weet alle ballen hoog te houden. Hij wilt zichzelf graag ontwikkelen en daardoor staat hij ook zeker open voor extra trainen of opleidingen.

Bryan heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en projectleiding van diverse internationale retail-formules;
  • Uitwerking & uitvoering projecten;
  • Het lezen en interpreren van technishe tekeningen;
  • Het opstellen van projectplanningen;
  • Uitbrengen offertes;
  • Projectevaluaties.

Functie

Werkvoorbereider

Leeftijd

27

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

AutoCAD, SketchUp, Qgis, ERP LN, MS Office.