Glenn (Inside Sales Medewerker Logistiek)

Glenn is afgestudeerd aan de Universiteit van Rotterdam en is in het bezit van zijn masterdiploma International Supply Chain Management. Tijdens het volgen van zijn studies heeft hij ruim 5 jaar verkoopervaring opgedaan in verschillende parttime Sales functies, zoals Sales Representative, International Sales Business Manager en Senior Sales Representative. Binnen deze functies was hij verantwoordelijk om zowel bestaande als nieuwe klanten te adviseren tijdens hun aankopen, marktonderzoek te doen naar inkoop- en verkoopmogelijkheden, klantbehoeften in kaart te brengen en koude acquisitie te plegen door middel van 'cold calling', netwerken en bezoeken van bedrijven. Zo droeg hij zorg voor het behalen van zijn persoonlijke targets en doelstellingen dan wel te overtreffen en zijn collega's hierin te ondersteunen. Na het behalen van zijn wo masterdiploma Supply Chain Management wilde hij zijn passie voor logistiek en sales combineren en is hij aan de slag gegaan als Junior Logistics Consultant. Binnen zijn functie is hij verantwoordelijk voor het adviseren over en het implementeren van het ‘cloud based’ Oracle TMS-systeem bij grote internationale klanten, zoals IKEA en Toyota. Echter worden de beloften om door te groeien door zijn huidige werkgever niet nagekomen, waardoor hij zijn ambities niet kan nastreven. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Logistiek in een Sales gerelateerde functie. 

Glenn is een enthousiaste en sociale jongeman met een hoge gunfactor. Hij waardeert de kleine dingen in het leven waardoor hij bijna altijd positief gestemd is. Daarnaast is het een jongen met ambities en wil zichzelf blijven ontwikkelen. Door zijn vastberadenheid en tomeloze inzet, is hij begonnen op het VMBO en heeft via zijn MBO & HBO uiteindelijk de Universiteit bereikt en zijn masterdiploma behaald. 

Glenn heeft 1 maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.     

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het dagelijks adviseren van grote internationale klanten over het implementeren van oplossingen in het cloud gebaseerde TMS-systeem Oracle Supply Chain en Logistics;
  • Testen van implementaties; 
  • Bijwonen van dagelijkse meetings met grote internationale klanten tijdens testfases; 
  • 1e aanspreekpunt bij vragen en problemen; 
  • Bezoeken van klanten en huidige TMS en ERP-systeem in kaart brengen;
  • Implementeren van Oracle bij de klant. 

Functie

Inside Sales Medewerker Logistiek

Leeftijd

26

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende en Frans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Oracle en MS Office; Excel, Word en PowerPoint