Dina (Administratief Medewerker)

Dina is een ervaren administratieve duizendpoot. Bij verschillende werkgevers heeft Dina haar vaardigheden kunnen inzetten op administratief vlak. Ze is begonnen op administratief vlak tijdens haar BBL opleiding, hier leerde ze de eerste kneepjes van het vak. Door een reorganisatie ging Dina op zoek naar een nieuwe uitdagingen. Al administratieve medewerker is Dina verantwoordelijk geweest voor verschillende zaken. Zo heeft ze ervaring opgedaan met het opmaken van facturaties, maar ook orders invoeren en verwerken. Zij was verantwoordelijk voor de correspondentie zowel de klant als de interne afdelingen en deed alle documenten controleren. Ze heeft ervaring met het muteren van NAW gegevens, alsook met de registratie, verwerking en wijzingen van klantgegevens of orders. Dina heeft zich bij elke werkgever weten te bewijzen waardoor haar tijdelijke contracten altijd verlengd werden voor zover dat mogelijk was. In 2018 besloot Dina om voor haar zieke moeder te zorgen en haar kinderen. Nu alles weer goed gaat wilt Dina weer graag een administratieve uitdaging aangaan voor 24 uur in de week.

 

Dina is een warme, loyale vrouw. Ze heeft hart voor haar familie, maar ook voor de zaak. Ze helpt graag haar collega’s waar ze dit kan en is er niet vies van haar handen uit de mouwen te steken. Ze is erg vriendelijk en sociaal vaardig. Dina is een persoon die je makkelijk zelfstandig kunt laten werken, maar is ook een persoon dat snel goed in teamverband ligt.

 

Dina is per direct beschikbaar voor 24 uur per week en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Telefooncentrale bedienen;
  • Ontvangen en doorverwijzen van bezoekers;
  • Uitreiken en innemen van bezoekerspassen;
  • Reserveren van vergaderruimtes;
  • Afhandelen van vragen en klachten;
  • Verwerken en verdelen van binnenkomende en uitgaande post;
  • Het bijhouden van alle administratieve werkzaamheden, ook facturaties.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Drunen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en ENgels vloeiend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift. Turks vloeiend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Oracle, Sap, RS8, GBA, IMPROMPTU, SKADM, PREABX, MS Office