Ruud (HBO Starter Supply Chain)

Ruud is een HBO starter Logistiek Engineering. Tijdens zijn stages heeft Ruud verschillende onderzoeken gedaan, als ook meegewerkt op de werkvloer. Zo heeft hij tijdens zijn eerste stage bij een groot magazijn meegeholpen aan een onderzoek naar de optimalisatie van het inboundproces. Ook heeft hij de producten die binnen kwamen ingeboekt. Tijdens zijn tweede stage bij een groot distributie centrum heeft hij een onderzoek verricht naar de optimalisatie van het warehouse. Hierin heeft hij een plan aangedragen voor een besparing van een bruto oppervlakte van 40%. Hij heeft hierin rekening gehouden van de verwachte groei van de voorraad en heeft ook verschillende processen geanalyseerd. Hierbij heeft hij een tool gemaakt in Excel om de hoeveelheid van deze opslag te bepalen per bruto oppervlakte. Ruud heeft daarna zijn afstudeerstage gedaan bij een logistieke organisatie. Hij heeft hier een onderzoek gedaan naar de global pilot van robot picking. Hij keek hierbij naar de impact op de productiviteit, veiligheid, kwaliteit en kosten. Het uitvoeren van data analyses en het schrijven van een advies rapport voor een vervolg onderzoek heeft hij ook gedaan. Nu Ruud is afgestudeerd is hij opzoek naar een eerste uitdaging binnen de Supply Chain/Logistiek. Hij is graag bezig met optimalisaties.

Ruud is een sociale, hardwerkende jongeman. Hij heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn analytische blik maakt het een prima data analist als ook een logistiek engineer. Hij werkt graag in teams en is ook zeer collegiaal maar is ook prima individueel inzetbaar. Daarnaast is hij zeer communicatief vaardig.

Ruud is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Een afstudeeronderzoek gedaan naar de global pilot van robot picking;
  • Gekeken naar de impact op productiviteit, veiligheid, kwaliteit en de kosten;
  • Uitvoeren van data analyses en het schrijven van een advies rapport;
  • De pilot is tijdelijk stil gelegd omdat er niet genoeg volume was;
  • Erachter gekomen dat productiviteit werd belemmerend waardoor hij een adveis heeft geschreven voor een vervolgonderzoek;
  • Ook gekeken naar de kwaliteit van robot picking;
  • Advies geschreven over of robotpicking easy to learn is en makkelijk te implementeren.

 

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Kapelle

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Visio, MS Office.