Remco (WO Starter Supply Chain)

Remco is een Wo starter met afgeronde Supply Chain Management opleiding. Voordat hij zijn Wo behaalde, heeft hij ook een academische bachelor gehaald in Bedrijfseconomie.Tijdens zijn studie heeft Remco een vrijwillige stage gedaan binnen de Supply Chain. Bij een grote productie organisatie was hij verantwoordelijk voor het aandragen van kleine procesoptimalisaties binnen het warehouse. Zo heeft hij ook een klantspecifieke tool in Excel gemaakt ten behoeve van kostenopgaven. Hiernaast deed hij ook het voorraadbeheer. Bij zijn afstudeerstage heeft hij ook procesverbeteringen aangedragen in het distributiecentrum. Hierbij bepaalde hij ook verschillende voorraadniveaus en heeft hij een communicatiematrix ontworpen en geïmplementeerd. Nu Remco is afgestudeerd is hij op zoek naar een starters functie binnen de Supply Chain. 

Remco is een analytische jongeman die erg gedreven is en een doel voor ogen heeft. Hij werk hard voor zijn doelen en wilt graag een meerwaarde zijn voor de organisatie en collega's. Hij is erg goed met data en analyses en daarnaast draagt hij graag procesoptimalisaties aan. Door zijn theoretische achtergrond met een stuk praktijk te combineren weet hij snel alles goed op te pakken. 

Remco is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand.
 

Werkzaamheden

  • Afstudeerstage bij een grote distributiecentrum in de Food sector;
  • Het aandragen van verschillende procesverbeteringen binnen het distributiecentrum;
  • Implementeren van deze procesverbeteringen;
  • Het bepalen van de voorraadniveaus;
  • Communicatiematrix ontworpen en geïmplementeerd;
  • Onderzoek gedaan naar de verschillende distributiestromingen vanuit het hoofdkantoor met betrekking tot de houdbaarheid van de producten;
  • Verbeterplan aangedragen voor het voorraadbeheer, rekening houdend met de houdbaarheidsdatum van de producten.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

22

Woonplaats

Riel

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels vloeiend in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office