Jeroen (Business Analist)

Jeroen heeft zijn passie gevonden in de combinatie van data-analyse en IT. Zijn ervaring heeft hij onder andere opgedaan bij een dienstverlener binnen de logistieke branche waar hij ruim 3,5 jaar heeft gewerkt. Hier hield Jeroen zich bezig met het ontwerpen en opzetten van rapportages met betrekking tot transportkosten en –performance voor grote klanten. Zowel het onttrekken en transformeren van data als het opzetten van begrijpbare dashboards aan de hand van de klantwensen kwamen hierbij aan bod. Vorig jaar heeft Jeroen met het oog op zijn persoonlijke ontwikkeling besloten over te stappen naar een groot klantcontactcentrum waar hij als Senior Business Analist verantwoordelijk was voor het coördineren van projecten voor het opleveren van rapportage-apps. Helaas bleek dit niet de juiste organisatie voor Jeroen waardoor hij momenteel beschikbaar is voor een nieuwe uitdaging. Hij zou graag weer gaan werken binnen de logistieke branche vanwege de nuchtere houding van en directe communicatie met logistiekelingen. Daarnaast ligt zijn interesse bij logistieke processen waar hij ook voldoende potentie tot verbetering ziet op het gebied van procesoptimalisatie en IT-verbeteringen.

Jeroen is sterk in het creëren van inzichten door middel van analyses. Hij weet hierbij nadruk te leggen op dat wat belangrijk is waardoor ook zijn ontwerpen van dashboards voor de eindgebruiker (niet-analist) begrijpbaar en aantrekkelijk zijn om te lezen. Doordat Jeroen van nature over een service verlenende mindset beschikt, weet hij goed te achterhalen waarvoor hij zijn werkzaamheden uitvoert. Hij draagt met zijn werkzaamheden bij aan het grotere geheel zodat zijn klant of zijn werkgever optimaal kan presteren. Daarnaast beschikt hij ook nog over communicatieve vaardigheden waardoor hij ook met klanten in gesprek kan gaan.

Jeroen is per direct beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.600,- per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

 • Leiden van projecten voor de oplevering van kpi rapportages voor klantcontactcentra;
 • Afstemmen van de werkzaamheden met business analisten;
 • Monitoren en borgen van de projectplanning;
 • Ontwikkelen van nieuwe visualisaties om processen inzichtelijk te krijgen;
 • Onderhouden van nauw contact met de klant;
  • In kaart brengen van de wensen t.a.v. op te leveren rapportage;
  • Klant updaten over de status;
  • Bespreken en afhandelen van issues;
  • Beantwoorden van vragen met betrekking tot data en rapportages.

Functie

Business Analist

Leeftijd

41

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, BlueJay, QlikSense, Python, Wordpress, Tableau, MS Office (Excel gevorderd, Word, Outlook)