Veerle (Tekenaar)

Veerle is een HBO starter die haar Bachelor Civiele techniek en een Minor Constructief Ontwerpen succesvol heeft afgerond. Tijdens het studeren heeft zij twee stages doorlopen. Bij haar stage bij een ingenieursbureau werkte zij mee in de tekenkamer van waterbouw. Hier was ze dagelijks aanpassingen aan het maken in tekeningen in Autocad en in Revit. Tijdens haar afstudeerstage heeft ze de vraagstuk of er een mogelijkheid is om een ondergrondse tunnel te plaatsen in plaats van de moerdijkbrug onderzocht. Om antwoord op deze vraag te krijgen heeft ze eerst een omgevingsanalyse gedaan om te kijken met wat voor ondergrond ze te maken hebben. Vervolgens is er gekeken naar de soorten tunnels en aan de hand van een multi-criteria analyse is er één soort tunnel uitgekomen. Tevens zijn er ontwerpen in Autocad gemaakt en is er een bewapening berekend en ook uitgetekend in Autocad. Doordat Veerle afgestudeerd is, is zij samen met Extra-Talent op zoek naar een leuke eerste uitdaging.

Veerle is een introverte jonge dame die goed weet wat ze wilt. In groepsprojecten is ze wat afwachtend maar weet wel de juiste vragen te stellen om duidelijkheid te scheppen. Tevens houdt zij er graag van om zaken meerdere malen te controleren voordat ze verder gaat, oftewel Veerle kan perfectionistisch zijn. Tijdens haar minor is haar sterk geadviseerd om het niet te doen omdat het niveau van haar opleiding niet goed genoeg was om de minor Constructief Ontwerpen succesvol af te ronden. Veerle bewijst graag het tegendeel en dat bewijst wel dat ze gedreven is.

Veerle is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Onderzoeksvraag; Kan er een ondergrondse tunnel geplaatst worden in plaats van de Moerdijkbrug;
  • Een omgeving analyse gemaakt waaronder gekeken naar de ondergrond;
  • Welke beschikbare tunnels zijn er beschikbaar. Aan de hand van een multi criteria analyse is er één tunnel uitgekomen;
  • Ontwerpen gemaakt in Autocad;
  • Bewapening berekend en uitgetekend in Autocad;
  • Conclusie; Het is mogelijk om een ondergronde tunnel aan te brengen.

Functie

Tekenaar

Leeftijd

24

Woonplaats

Terneuzen

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Kennis van Autocad, Revit en Microsoft Word, Excel