Harold (Supply Chain Coördinator)

Harold heeft zijn hbo-diploma en zijn Lean Orange Belt behaald en is vervolgens direct aan de slag gegaan als Process Engineer. Hij merkte dat hij hier niet op zijn plek zat in het team en heeft toen binnen hetzelfde bedrijf een doorstroom gemaakt naar Transportplanner. Binnen zijn huidige functie buigt Harold zich vooral over het verzorgen van zee-, lucht- en wegtransport voor zijn klanten in Afrika en het Midden-Oosten. Ook heeft hij klanten binnen Europa en in Azië. Dit transport regelt hij vooral met eigen vervoerders, maar op uitzondering ook met externe partijen. Douanedocumentatie verzorgen en het optimaliseren van het systeem behoren ook tot zijn huidige werkzaamheden. Harold geeft aan dat hij binnen zijn huidige functie de uitdaging mist en niet voldoende ruimte krijgt om door te groeien. Hij wilt zich meer bezig houden met procesoptimalisatie, iets waar zijn passie echt ligt. Om deze reden is Harold samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Supply Chain.

Harold is op mij overgekomen als een sympathieke, rustige jongen. Hij geeft zelf aan dat hij zijn energie haalt uit het structuur aanbrengen in chaos. Doordat Harold, naast een fulltime baan, ook in verschillende bands zit, is discipline en een goede planning maken hem niet vreemd.

Harold heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het verzorgen van zee-, lucht-, en wegtransport voor verschillende klanten;
  • Klantverantwoordelijk over 4 grote klanten;
  • Communicatie met zowel 
  • Documentatie voor douane verzorgen; 
  • Systeemoptimalisatie. 

Functie

Supply Chain Coördinator

Leeftijd

29

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift, Duits voldoende in zowel woord als geschrift

Computervaardigheden

MS Office, Dreamweaver, Autocad