Maurice (Werkvoorbereider)

Maurice heeft zijn bouwtechnische basis gelegd door een combinatie van theoretische kennis opgedaan tijdens zijn opleiding Built Environment én zijn werkervaring bij zijn voormalig werkgever. Hier heeft hij als databeheerder technische 2D-tekeningen (zowel civiel als bouwkundig en elektrotechnische) beoordeeld en hieraan kenmerken toegevoegd zodat de data voor klanten juist, gestructureerd en overzichtelijk is vastgelegd. De volledige focus op deze werkzaamheden brengt Maurice te weinig uitdaging en afwisseling. Daarom zoekt hij actief naar een functie waarin hij wordt uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen. Zijn voorkeur gaat hierbij uit naar een functie als bijvoorbeeld werkvoorbereider. Maurice staat overigens ook erg positief tegenover een functie waarin kantoorwerkzaamheden en taken in de werkplaats gecombineerd worden.
Maurice zou graag zijn bouwtechnische basis verder verstevigen. Thuis houdt hij zich hobbymatig bezig met houtbewerking en het maken van meubels. Hij heeft ervaring met AutoCAD, Sketchup en Revit voor het lezen van technische tekeningen. Daarnaast heeft hij de gedrevenheid om zichzelf te bewijzen en een 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit. Dat maakt dat hij zich altijd voor 110% inzet en snel leert.

Maurice is per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.100,- op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Beoordelen van bouwtechnische, civieltechnische en elektrotechnische 2D tekeningen;
  • Toevoegen van kenmerken binnen de tekeningen;
  • Koppelen van data aan de tekeningen;
  • Onderhouden contacten met rijkswaterstaat met betrekking tot inhoudelijke vragen omtrent de te verwerken tekeningen;
  • Begeleiden van nieuwe medewerkers;
  • Structureren van de data in het systeem.

Functie

Werkvoorbereider

Leeftijd

25

Woonplaats

Regio Heythuysen

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

AutoCAD, Revit, Sketchup, MS Office (Excel, Word Outlook).