Mila (Inkoper)

Mila heeft ruim 7 jaar ervaring als Inkoper in de Supply Chain. Zij is begonnen op de afdeling Customer Service waar zij snel is doorgegroeid als Junior Inkoper. Mila was verantwoordelijk voor het in behandeling nemen en uitwerken van alle inkomende offertes. Uiteindelijk is zij doorgegroeid als Inkoper waardoor zij verantwoordelijk werd voor de inkoop van alle goederen, planning van inkomende goederen omtrent lucht, container- en grondvracht. Daarnaast maakte Mila de juiste douanedocumenten op en had zij hierover contact met de vervoerders. Doordat het bedrijf onder een formatie verder ging is Mila gaan werken bij een planten en potten groothandel. Zij was verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces waaronder het berekenen van kostprijzen en het bewaken van verkoopmarges. Tevens was zij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Met veel nieuwe informatie op zak en persoonlijke ontwikkelingen is Mila aan de slag gegaan als Supply Chain Planner. In haar huidige rol is zij onder andere verantwoordelijk voor het bewaken van het bestelproces, controleren van de beschikbaarheid van artikelen en plant zij alle leveringen met het distributiecentrum en leveranciers. Mila is samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging per 1 november 2022 als Supply Chain Planner.

Mila is een rustige, vriendelijke vrouw die in stresssituaties haar rust weet te behouden. In haar vrije tijd houdt Mila ervan om leuke dingen te doen met haar zoontje van 3 jaar. Daarnaast organiseert zij vaak activiteiten bij haar sportvereniging waar zij wekelijks te vinden is.

Mila is beschikbaar per november 2022 voor 32 uur per week en heeft een salaris € 3.350,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Functie

Inkoper

Leeftijd

35

Woonplaats

Hoofddorp

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Excel, Word, Outlook