Harry (Supply Chain Planner)

Harry is een Supply Chain Coördinator met tien jaar ervaring. Na zijn studie is hij direct begonnen met werken. Door ervaring op te doen, heeft hij zichzelf weten te ontwikkelen tot uiteindelijk Quality Coördinator. Zijn eerste functie als coördinator was bij een groothandel in de woonbranche. Hier was hij verantwoordelijk voor de goederenstroom vanuit Europa en Azië, voorraad niveau en de omloopsnelheid. Door gebruik te maken van zelfgemaakte forecast met data van het verleden deed hij de inkoop bij de leveranciers. Hierbij had hij dagelijks contact met leveranciers in China en Turkije. Tevens is hij verantwoordelijk voor het inplannen van containers en het verzorgen van transporten in deze functie. Harry was ook verantwoordelijk voor de inkoop en voorraad van projecten wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe vestiging geopend werd. Hiervoor had hij nauw contact met de vestigingsmanager en maakte hij samen met hen een planning over de goederenstroom/inkoop. Doordat Harry dichter bij huis wilde werken is hij terecht gekomen bij een groothandel in stoffen. Hier was hij verantwoordelijk voor de gehele planning van meubelstoffen van, a tot z.
Hier is hij verantwoordelijk voor het invoeren van de orders, het opvolgen van orders, containers inplannen en het transport ervan vanuit Azië naar het magazijn. Tevens is hij verantwoordelijk voor de voorraad niveaus om de levertijden te kunnen waarborgen. Vervolgens is Harry doorgegroeid naar Quality Coördinator. Deze functie doet hij nu bijna twee jaar. Hier is hij verantwoordelijk voor de inkoop en moet hij de kwaliteit van de stoffen waarborgen bij de leveranciers. Om dit goed te kunnen waarborgen gaat hij geregeld langs de leveranciers in Azië om de afspraken te controleren. Tevens gaat hij naar Azië om nieuwe leveranciers te leren kennen, voor marktonderzoek en het bijhouden van grondstofprijzen. Doordat Harry na zes jaar iets nieuws wilt, is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Harry komt op ons over als een loyale, sociale en zeer communicatieve man. Hij werkt graag met mensen samen en staat ook met alle liefde klaar voor zijn collega’s. Bij zijn huidige werkgever hebben ze bijvoorbeeld geen IT afdeling. Doordat Harry hier wel bekend mee is, helpt hij regelmatig zijn collega’s uit de brand om eens naar de printer/servers te kijken. Ondanks dat hij moet overwerken doet hij dit graag voor zijn collega’s. Tevens is Harry ondernemend en houdt hij van plannen. Zo heeft hij een festival georganiseerd in zijn achtertuin met zes bands inclusief eten. Helaas is dit niet door gegaan door covid-19. Daarnaast heeft hij een hbo-studie in zijn eigen tijd afgerond om beter leiding te kunnen geven in zijn toenmalige functie. Dit geeft aan dat Harry graag het beste van zichzelf wilt laten zien.

 

Harry heeft een opzeg termijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand (dit is bespreekbaar).

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor controleren stof specificaties;
  • Het uitzetten en opvolgen en verwerken van testen op technische kwaliteiten van stoffen;
  • Het verzorgen van de inkoop en de ontwikkelingen volgen van nieuwe stoffen;
  • Bezoeken van leveranciers en beurzen in Europa en Azië, bijhouden van grondstofprijzen en ontwikkelingen;
  • Gesprekken voeren met leveranciers om verbetertrajecten te starten of de kwaliteit te waarborgen;
  • Leveranciers en productielocaties bezoeken en inspecteren of deze aan gestelde standaarden voldoen en produceren volgens afspraak;
  • Binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor de kwaltieit.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

43

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Basiskennis van Microsoft Word, Excel