Janny (Projectleider Techniek)

Joke heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de Logistiek & Supply Chain. Momenteel werkt ze als Projectbegeleider bij een installatiebedrijf van zonnepanelen. Ze is hier verantwoordelijk voor verschillende projecten. Joke is het eerste contactpersoon voor klanten en monteurs. Ze heeft ook 6 jaar gewerkt bij een productieorganisatie als Supply Chain Coördinator. In deze rol was Joke verantwoordelijk was voor de inkoop van grondstoffen en halffabricaten, plannen van de productie en het verbeteren van processen binnen de organisatie. Ze heeft op een tactische manier ingekocht en meer de productie laten draaien op eigen voorraad. Daardoor heeft het bedrijf veel geld bespaart. De veelzijdigheid van de functie sprak haar erg aan. Joke gaat graag weer aan de slag binnen de Supply Chain als Supply Chain Planner of Coördinator.

Joke is een spontane, vriendelijke vrouw. Ze vertelt met passie over haar vorige werkzaamheden en krijgt energie van het coördineren van verbeteringsprocessen. Ze weet haar hoofd koel te houden tijdens stressvolle situaties, hierdoor kan zij haar werk goed blijven uitvoeren. De afgelopen jaren heeft ze als service medewerker / projectbegeleider gewerkt, maar wil graag terug naar de productieomgeving. Joke beschrijft zich als een perfectionist en denkt vooruit om ongewenste situaties te voorkomen.

Joke is beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Haar salarisindicatie is € 4.375,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Functie

Projectleider Techniek

Leeftijd

49

Woonplaats

Regio Woerden

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift.

Computervaardigheden

SAP, SAP B1, Oracle, Syntess, Exact