Sven (Supply Chain Planner)

Sven heeft inmiddels ruim 12 jaar ervaring op het gebied van planning. Bij zijn huidige werkgever, een technisch productiebedrijf, is Sven werkzaam als Supply Chain Planner waar hij verantwoordelijk is voor het maken van de materiaalplanning voor een productielijn. Hij is verantwoordelijk voor alle grondstoffen en materialen van de consumables en expendables afdeling. Sven maakt de inkooporders aan en verwerkt deze in SAP. Daarnaast onderhoudt hij contact met leveranciers om de inkooporders op te volgen. Wanneer er intern transport nodig is, maakt Sven deze transporten aan en begeleidt hij deze. Momenteel merkt Sven dat zijn huidige functie erg afgebakend is qua verantwoordelijkheden. Daarom is hij latent beschikbaar voor een nieuwe uitdaging binnen Supply Chain. Zijn interesses liggen bij functies als Inkoper of Materiaalplanner. Hij zou graag bij een wat kleiner bedrijf aan de slag gaan waar hij zich in een brede functie kan ontwikkelen.

Sven gaat precies en gestructureerd te werk. Hij wil zijn werk zo goed mogelijk doen en zal alles waar hij aan begint ook afmaken. Hij is leergierig en altijd bezig zichzelf te verbeteren. Zo werkt hij pas 7 maanden met SAP en hij heeft zichzelf gedurende die periode alles aangeleerd. Hij is er ook achter gekomen dat er meer mogelijkheden zijn die gunstig zijn voor de bedrijfsvoering die hij al heeft geïmplementeerd. Sven is een fijne en gezellige collega die graag samen met zijn collega’s naar een gezamenlijk doel toe werkt.  

Sven is voor 40 uur per week beschikbaar en een opzegtermijn van 2 maanden. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.800,- per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Maken van de materiaalplanning voor een productielijn;
  • Aanmaken en begeleiden van interne transporten;
  • Verwerken van artikelen in SAP;
  • Verwerken en opvolgen van inkooporders van grondstoffen;
  • Onderhouden van contact met leveranciers over de status van orders.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

32

Woonplaats

Venlo

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Excel, Word, Outlook, PowerPoint)