Jorik (Transport Analist)

Jorik heeft sinds het behalen van zijn Hbo-diploma ervaring opgedaan in zowel de voedingsmiddelenbranche als in de logistiek. Bij zijn huidige werkgever, een logistiek dienstverlener, is Jorik werkzaam als Customer Relations Specialist waarbij hij zich voornamelijk bezig houdt met het monitoren van de performance en het onderhouden van relaties met klanten. Daarnaast analyseert hij de performance en de lead time waarna hij rapporten opstelt van zijn bevindingen. Jorik merkt dat hij het analytische gedeelte van zijn werkzaamheden hem het beste ligt en het meest interesseert. Bij zijn huidige werkgever is er geen mogelijkheid om door te groeien naar een analytische functie, daarom is Jorik latent op zoek naar een analytische functie waar hij zich bezig kan houden met procesverbetering. 

Jorik is een pientere, analytische jongen die snel verbanden legt. Door zijn geordende werkwijze herkent hij binnen no time structuren en is hij in staat een analyse uit te voeren en hier rapporten van op te stellen. Voor het werken onder stressvolle omstandigheden heeft Jorik gedurende zijn tijd in de horeca de basis gelegd: tijdens topdrukte bestellingen onthouden, gasten vriendelijk te woord blijven staan en het overzicht houden maken dat Jorik in zijn kantoorfunctie goed kan prioriteren en dat hij in staat is te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. 

Jorik is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 3.500,- per maand op basis van een fulltime dienstverband. 
 

Werkzaamheden

  • Ontvangen en verwerken van orders vanuit klanten;
  • Monitoren van het gehele proces van de plaatsing van orders tot aan de daadwerkelijke levering van orders;
  • Onderhouden van contact met klanten om de performance te monitoren;
  • Bezoeken van klanten voor relatiebeheer;
  • Analyseren van de performance en lead time;
  • Opstellen van rapporten met de resultaten van de uitgevoerde analyses;
  • Inkopen van transport;
  • Zorgen dat er een juiste balans is tussen inkoop en verkoop.

Functie

Transport Analist

Leeftijd

31

Woonplaats

Heerlen

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Custom ERP, MS Office (Excel, Word, Outlook)