Herold (Productie Manager)

Herold is een zeer bedreven Manager die zijn sporen heeft verdiend binnen diverse productie-omgevingen. Naast zijn ervaring met het leiden van hele productielocaties tot 250 medewerkers, heeft Herold meermaals zijn toegevoegde waarde op het gebied van procesoptimalisatie laten gelden. Niet alleen geautomatiseerde processen neemt hij onder de loep, maar ook heeft Herold een luisterend oor naar de mensen op de operatie. Zo heeft hij bij een van zijn werkgevers de gehele organisatie bijgeschoold tot het mbo-niveau én bij een andere werkgever leidde hij een project om de operatie te betrekken bij het samen slimmer werken wat niet alleen de sfeer en betrokkenheid, maar ook specifieke kennis en verbetermogelijkheden heeft opgeleverd. Herold is gericht op zoek naar een leidinggevende functie waarin hij naast de verantwoordelijkheden voor de aansturing, tevens dagelijks kan kijken wat er beter kan. Want Herold gelooft er heilig in, dat het altijd beter kan. Met twee keer 10+ jaren binnen een organisatie op de teller, zoekt Herold ook nu weer een stabiele werkomgeving waar hij voorlopig nog niet uit geoptimaliseerd is. 

De betrokkenheid die Herold heeft met de organisatie en mensen, weet hij ook over te brengen op anderen. Door te bouwen aan relaties en te luisteren naar medewerkers krijgt Herold het voor elkaar dat mensen zich onderaannemer voelen binnen de organisatie en dat ze de kracht van samenwerken inzien. Herold is gedreven en blijft continu leren. Hij vindt het dan ook interessant om zijn kennis uit te breiden en is niet bang om fouten te maken. Werken in een nieuwe branche heeft ook zijn voordelen, wat Herold betreft: "je gaat dan niet uit van wat je al weet en kijkt met een frisse blik naar de processen". Herold beschikt over een efficiënte en flexibele werkinstelling. Hij gaat tot het uiterste en voor hem zijn afwijkende werktijden of hoge werkdruk geen probleem. 

Herold is per 1 januari fulltime beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 4.300,- per maand. 

Werkzaamheden

  • Beheer van de organisatie en het voeren de dagelijkse leiding;
  • Leiden van de 50 - 75 medewerkers van de organisatie en beheer van de mensen, de middelen en voer beleid, zowel op korte als op lange termijn;
  • Zorgdragen voor de continuïteit van de totale organisatie.

Functie

Productie Manager

Leeftijd

59

Woonplaats

Regio Helmond

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact, Matrix, MS Office (Excel, Word, Outlook)