Jill (WO Starter Supply Chain)

Met haar Bachelor- en Master-diploma Business Administration op zak, is Jill klaar om de arbeidsmarkt te betreden. Gedurende haar opleidingen heeft zij een theoretische basis gelegd waarbij de vakken Logistiek en Operationeel Management haar interesse het meest hebben vastgehouden. Haar bijbaantjes bij een groothandel en in de retail maken dat Jill sterk is in het klantcontact waarbij ze ook veel Duitstalige klanten geholpen heeft. Met deze solide achtergrond staat Jill te popelen om het bedrijfsleven in te gaan. Haar voorkeur gaat hierbij uit naar een juniorfunctie met de mogelijkheid om in eerste instantie processen in de praktijk te leren kennen met in de toekomst mogelijkheden tot doorgroeien. 

Jill is een representatieve, slimme dame die snel en makkelijk leert. Haar opleidingen heeft zij met gemak en zonder enige studievertraging afgerond waarnaast ze bovendien nog 24 uur per week een bijbaantje had. Dat zegt ook wel iets over haar mentaliteit, organisatorische vaardigheden en discipline. Haar talent om problemen als een uitdaging aan te vliegen en zaken tot op de bodem uit te zoeken, maakt dat haar sociale kring zich tot Jill wendt bij diverse vraagstukken. Jill is niet bang om initiatief te tonen en beschikt over een creatief brein waarmee zij steeds opnieuw alternatieve oplossingen bedenkt. 

Jill is in overleg op korte termijn fulltime beschikbaar en zij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.600,- per maand. 
 

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

23

Woonplaats

Regio Venlo

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Duits ruim voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Ofice (Excel, PowerPoint, Word en Outlook)