Scott (WO Starter Supply Chain)

Met zijn opleidingsachtergrond heeft Scott een sterke theoretische basis op het gebied van techniek en procesmatig denken gelegd. Zijn Master Manufacturing Systems Engineering is het specialistische vervolg op de Bachelor Industrial Engineering waarbij de focus ligt op werktuigbouwkundig inzicht gecombineerd met data- en procesanalyse. Deze aspecten heeft Scott mooi kunnen combineren tijdens het schrijven van zijn thesis waarbij hij een model heeft ontwikkeld om voor bepaalde machineonderdelen de nuttige levensduur te voorspellen. Daarnaast heeft Scott middels zijn bijbaan ervaring opgedaan met operationele inkoopwerkzaamheden én het dusdanig implementeren van een nieuwe ERP-systeem zodat deze naadloos aansluit op het inkoopproces in de praktijk. Met zijn diploma's en een flinke dosis enthousiasme op zak, is Scott klaar voor een startersfunctie bij een organisatie waar technologie centraal staat. 

De combinatie van analytische vaardigheden en de rust om in probleemsituaties een stap terug te nemen en het grote geheel te overzien, maken dat Scott zeer geschikt is voor een functie gericht op optimalisatie. Hij doorziet processen, baseert zijn conclusies op data en is gebrand op het vinden van passende oplossingen. Gedurende zijn rol als inkoper heeft Scott geleerd snel te schakelen en nooit ergens zomaar vanuit te gaan. Duidelijk communiceren en empathie maken dat alle stakeholders weten waar ze aan toe zijn. Vanuit zijn gretigheid om te ontwikkelen, is Scott heel zelfstandig. Hij gaat op onderzoek uit en is niet bang om initiatief te tonen. 

Scott is per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.800,- per maand. 

Werkzaamheden

  • Ontwikkelen van een model dat in staat is om met behulp van sensor-data de nuttige levensduur van bepaalde machine-onderdelen te voorspellen;
  • Onttrekken van data uit baggerschepen;
  • Uitvoeren van statistische analyses; 
  • Schrijven van het scriptie-rapport.

Functie

WO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Regio Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

ERP, MS Office (Excel, Word, Outlook)