Emiel (Supply Chain Planner)

Emiel is als Lead Planning verantwoordelijk voor 3 productieplanners en eindverantwoordelijk voor het planningsproces binnen deze lampenfabrikant. Eén van de successen die Emiel in zijn tijd bij deze organisatie heeft geboekt, is het terugbrengen van de productietijden door middel van orderconsolidatie en slim inplannen van productieorders. Hierdoor is er sinds het begin van 2022 een gemiddelde tijdwinst geboekt van 2 uur per dag (!) in het productieproces, op een werkdag van 8 uur. Door zijn ervaring in de voedingsindustrie heeft Emiel een kracht voor on-time-delivery en efficiënt omgaan met materiaal, arbeid en tijd. 

Emiel is een teamspeler die het voortouw neemt als leider. Hij is communicatief vaardig en is een fijne gesprekspartner. In het geval van procesoptimalisatie steekt Emiel zijn mening niet onder stoelen of banken, maar is bij weerstand ook in staat om mee te veren. Emiel heeft lang op niveau gevoetbald en houdt zich in zijn vrije tijd veel bezig met sport. Loyaliteit, zorgzaamheid, temperament en betrouwbaarheid zijn termen die Emiel goed beschrijven. Hij gedijt in een warme organisatie met een platte bedrijfsstructuur en een kort lijntje naar het Operationeel Management. 

Emiel heeft een opzegtermijn van 1 maand, is daarna 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

 

Werkzaamheden

• Verantwoordelijk voor een team van 3 productieplanners;
• Procesanalyse en optimalisatie;
• In behandeling nemen en plannen van productieorders; 
• Onderdeel van MT;
• Dagelijks overleg met Sales, Productie en Inkoop omtrent productie;
• Consolideren van orders. 

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

35

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en engels

Computervaardigheden

Navision, Yardi, MS Office: Excel, Word, PowerPoint.