Richard (Teamleider Productie)

Richard heeft een zeer stabiele achtergrond binnen de productie waar hij doorgaans in een rol gericht op het aansturen van teams en het optimaliseren van processen heeft gefunctioneerd. Zo heeft Richard bij een metaalbewerkingsbedrijf ongeveer 8 jaar de combinatiefunctie van Ploegleider en Continuous Improvement Specialist bekleedt. Als gevolg van de Corona-uitbraak heeft Richard vorig jaar de stap richting de voedingsmiddelenproductie gezet, waar hij op dit moment de opstart van een nieuwe blend & packlijn mogelijk maakt. Helaas zit Richard hier niet op zijn plek, doordat hij betrokkenheid en kennisoverdracht mist. Vandaar dat hij latent zoekt naar een nieuwe uitdaging waarin hij het aansturen en coachen van een team opnieuw kan combineren met de analyse en optimalisatie van processen. 

Dat Richard vooruitgang belangrijk vindt, blijk wel uit het aantal opleidingen en cursussen dat hij gedurende zijn carrière heeft afgerond. Onder andere heeft hij zijn Black Belt in Lean behaald waarbij tevens de module gericht op leiderschap. Richard weet dan ook als geen ander om te gaan met weerstand bij het doorvoeren van veranderingen. Zijn is kracht als leidinggevende is om ieder te zien als een individu, respect te tonen én een luisterend oor te bieden. Daardoor is Richard heel goed in staat besluitvorming van het management overtuigend, maar niet directief, over te dragen naar de operatie. Hij geeft medewerkers ruimte en vertrouwen waardoor zij hun verantwoordelijkheid nemen. 

Richard heeft een maand opzegtermijn. Hij is bereid te werken in dagdienst, een 2-ploegendienst of 5-ploegendienst en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 4.650,- per maand. 

Werkzaamheden

Als Cellfacilitator van de nieuwe blend en pack-lijn verantwoordelijk voor het samenbrengen van diverse stakeholders om de nieuwe lijn volgens planning en optimaal in gebruik te kunnen nemen;
  • Vormen van de schakel tussen Quality, Warehouse, Learning Development, Technicians, Automatisering etc;
  • Begeleiden van het team voor de opstart van de nieuwe productielijn;
  • Aftoetsen van werkinstructies en kritische controlepunten.

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

50

Woonplaats

Regio Oss

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

.