Milton (Teamleider Productie)

Milton heeft zijn ervaring als leidinggevende opgedaan bij een logistiek dienstverlener waar hij ruim vijfenhalf jaar werkt. De afgelopen twee jaar is Milton als Senior Teamleider verantwoordelijk geweest voor de aansturing van zo'n 15 productielijnen waar gedurende piekmomenten wel 80 productiemedewerkers bezig zijn met het in- en ompakken van food- en non-foodproducten en het bouwen van displays. Door dagelijkse werkoverleggen met zijn 4 teamleiders te voeren, houdt Milton zicht op de productiviteit. Dat geeft hem tijd om continu de doorlooptijden en movements op de productielijnen te analyseren, waardoor hij de werkprocessen voortdurend optimaliseert. Helaas is Milton vanwege de gevolgen van Corona op zoek naar een nieuwe uitdaging gericht op het aansturen van een team of afdeling. 

De ervaring op het gebied van copacking heeft Milton veel geleerd. Door te zijn gestart op de productie en intern door te groeien, heeft hij veel praktische proceskennis opgedaan en tevens heeft de samenwerking met grote producenten van A-merken hem een kijkje in de keuken bij andere productiebedrijven opgeleverd. Zijn gedrevenheid maakt dat Milton ook naar details kijkt om processen te optimaliseren. Het verschil van een beweging linksom of rechtsom maken aan de lijn kan per beweging maar een paar seconden schelen, maar als je op grote schaal berekent wat dat aan tijdswinst oplevert, zal het je verbazen! Dat resultaatgerichte werkt ook door in zijn streven om altijd boven de norm te presteren. Hij is goed in het motiveren van mensen en vindt het heel belangrijk om zijn verwachtingen naar zijn team duidelijk uit te spreken. 

Milton is per direct fulltime beschikbaar. Hij staat open voor het werken in een dagdienst of twee ploegendienst en zijn bruto salarisindicatie bedraagt € 3.200,- per maand. 

Werkzaamheden

april 2019 - februari 2021 * Senior Teamleider
  • Verantwoordelijk voor het aansturen van direct 4 teamleiders en indirect 50 tot 80 medewerkers;
  • Verantwoordelijk voor circa 15 productielijnen voor het in-, om- en verpakken van producten en het bouwen van displays;
  • Verzorgen van de dagelijkse productieplanning;
  • Voeren van dagelijkse werkoverleggen met de teamleiders;
  • Toezien op de veiligheid op de productie;
  • Continu analyseren van de productielijnen om een optimale inrichting van de productieprocessen te borgen;
  • Leiden van projecten waaronder het implementeren van nieuwe lijnen voor nieuwe klanten/opdrachten;
  • Trainen van het personeel;
  • Bezoeken van externe locaties om productiviteit en efficiëntie te waarborgen.
februari 2017 - april 2019 * Teamleider 
augustus 2015 - februari 2017 * Productiemedewerker

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

30

Woonplaats

Regio Oss

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Pools goed in woord en voldoende in geschrift en Tsjechisch en Slowaaks uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

WMS, MS Office (Excel, Word, Outlook)