Ward (Teamleider Productie)

Ward is een ervaren leidinggevende met een achtergrond in transport, logistiek én productie. Naast het aansturen van groepen tot 100 medewerkers heeft Ward ervaring met het opzetten, structureren en optimaliseren van diverse processen. Zo heeft hij op het E-commerce DC van een retailer de volledige logistieke processen voor twee afdelingen geherstructureerd en hiervoor nieuwe teams samengesteld. Daarnaast is Ward ervaren met de toepassing van Lean en 5S wat hij bij zijn huidige werkgever heeft geïntroduceerd en opgezet. Vanwege een onzekere toekomst bij zijn huidige werkgever is Ward latent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol gericht op het aansturen en coachen van een team in een organisatie waar hij voor de lange termijn kan worden uitgedaagd. 

Ward is procesmatig sterk, maar zijn onderscheidende kracht ligt bij het menselijke aspect van een leidinggevende. Het samenstellen en coachen van teams, daar krijgt hij energie van! Om zijn rol goed uit te kunnen oefenen, heeft Ward een voorkeur voor een informele sfeer waar er ruimte is voor humor. Hij geeft zijn medewerkers de ruimte om zelf na te denken, want dat verhoogt wat hem betreft de betrokkenheid en productiviteit. Naar eigen zeggen is Ward gewoon heel goed met inschatten of iemand een schop onder de kont of een arm om de schouder nodig heeft. 

Ward heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is fulltime beschikbaar voor een rol in dagdienst of een tweeploegendienst en Ward heeft een bruto salarisindicatie van € 4.400,- per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de gehele operatie binnen het revisie centrum waaronder de logistieke stromen, poederlakstraat, assemblage en machinale afdeling (o.a. zagen, lassen, boren van stijlen en bodemplaten);
  • Mensgericht aansturen van een team bestaande uit circa 35 medewerkers;
  • Lid van het MT waardoor bepalen van het beleid;
  • Introduceren, opzetten en toezien op het gebruik van Lean en 5S-methoden om efficiëntie te verhogen;
  • Verantwoordelijk voor SHEQ;
  • Voeren van sollicitatie-, beoordelings- en ontwikkelgesprekken;
  • Voorraadbeheer;
  • Focus op circulariteit en duurzaamheid. 

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

42

Woonplaats

Regio Den Bosch

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

Navision, Clear, MS Office (Excel, Word, Outlook)