Ashley (Customer Service Medewerker)

Ashley heeft in 2019 haar opleiding Food Innovation afgerond. Bij deze opleiding heeft ze zich gespecialiseerd in Marketing & Business. Ashley heeft alles geleerd over het bedenken van nieuwe food concepten. Ze weet nu niet alleen hoe je innovatieve concepten ontwikkelt, maar ook slimme verpakkingen. Door corona was het lastig om aan een passende baan te komen. Ashley is toen gaan werken als Customer Service / Sales binnendienst medewerker. In haar huidige functie is ze verantwoordelijk voor het verwerken van de orders, een stuk voorraadbeheer en zorgen dat de geplande transporten op tijd zijn. Daarnaast krijgt ze regelmatig projecten op marketing gebied om op te pakken. Omdat Ashley toch graag haar kennis vanuit haar opleiding wil inzetten in een baan, is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging in de voedingsindustrie.

Ashley is een echte aanpakker, als er van haar iets gevraagd wordt gaat ze het doen. Dit maakt ook dat je haar kan vertrouwen. Ashley is niet bang om een klant of leverancier op te bellen met de vraag hoe een order, bijvoorbeeld, er voor staat. Ze heeft geleerd duidelijk te zijn in haar communicatie. Daarbij is Ashley enthousiast en heeft ze zin om verder te leren en zichzelf te ontwikkelen. Naast haar passie voor food houdt Ashley ook van reizen en volleybal.

Ashley heeft 1 maand opzegtermijn, hierna is zij fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.500,- per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Binnenkomende orders verwerken;
  • Voorraadbeheer;
  • Zorgdragen voor het op tijd komen van de transporten;
  • Administratieve werkzaamheden, zoals facturatie;
  • Oppakken van projecten met betrekking tot marketing.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Maarssen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office