Jasper (HBO Starter Supply Chain)

Jasper is een hbo-starter en heeft zijn opleiding Logistics Engineering afgerond. Tijdens zijn stage was hij verantwoordelijk voor het implementeren van een nieuw ERP-systeem. Jasper heeft voor en tijdens de implementatie werknemers trainingen gegeven om dit proces goed te laten verlopen. Gedurende zijn Minor International Sustainable Development in Suriname heeft Jasper onderzocht hoe hij het logistieke proces omtrent te weinig beschikbare schoolboeken en leermiddelen op scholen kon optimaliseren. Als afstudeeropdracht was Jasper verantwoordelijk voor het onderzoeken en bepalen van mogelijke kostenbesparing omtrent het vervangen of onderhouden van machines. Bij realisatie was er een kostenbesparing mogelijk van € 18.000,- per jaar. Nu hij zijn studie heeft afgerond is hij opzoek naar een startersfunctie in de Supply Chain. Met zijn ondernemende instelling is hij een aanwinst voor elke organisatie.

Jasper is een vriendelijke, leergierige jongeman. Hij is erg ondernemend, dit blijkt uit het feit dat hij stage heeft gelopen in het buitenland. Jasper kan goed communiceren en mensen nemen snel dingen van hem aan. Hierdoor heeft hij tijdens zijn stage de trainingen goed kunnen geven.

Jasper is per direct beschikbaar, 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,-

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het onderzoeken en bepalen van mogelijke kostenbesparing omtrent het vervangen of onderhouden van machines;
  • Het maken van kostenanalyses, en risico factoren bepalen  om zo de voor- en nadelen te kunnen bepalen;
  • Data's verzamelen en vergelijken in Excel;
  • 600 aparte ontwerpen in twee oplossingen gerealiseerd;
  • Bij realisatie was er een kostenbesparing mogelijk van € 18.000,- per jaar.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

24

Woonplaats

Amsterdam

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels en Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Excel, Word, Powerpoint, ERP Systemen