Martin (Supply Chain Planner)

Tijdens zijn hbo-opleiding Logistics Management heeft Martin door stages veel ervaring opgedaan binnen de supply chain. Tijdens zijn hbo-opleiding heeft Martin relevante stages gelopen omtrent procesoptimalisatie. Zo heeft hij bij een productieorganisatie in de drukindustrie onderzoek verricht naar de mogelijkheden om de planningen efficiënter te maken en daarmee kosten binnen de afdeling te reduceren. Met behulp van analyses en SAP heeft hij de verschillende processen in kaart weten te brengen. In het laatste jaar van zijn opleiding kwam hij erachter dat er een erg grote vraag is naar mensen zoals hij. Daarom besloot hij met zijn opleiding te stoppen en aan de slag te gaan als supply chain planner bij een grote productieorganisatie. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het voorbereiden en aansturen van in- en outboundprocessen, heeft hij contact met klanten omtrent leveringen en lost problemen op waar nodig. Toch bied deze functie niet genoeg uitdaging en merkt hij dat hij zich steeds vaker begint te vervelen. Daarom is hij nu opzoek naar een uitdagende functie binnen de Supply Chain, waarbij hij operationele werkzaamheden kan gaan combineren met verbeterprojecten.

Martin is een communicatief vaardige en daadkrachtige jongeman, die goed weet wat hij wilt in het leven. Hij onderzoekt en analyseert graag en heeft daardoor gedurende zijn opleiding een sterk analytisch denkvermogen weten te ontwikkelen. Deze harde werker werkt goed in teamverband en draagt graag bij aan de verbetering van processen. Doordat hij tijdens zijn studie al werkervaring heeft opgedaan, weet hij ook wat er van hem verwacht wordt op kantoor. Hij schakelt dan ook gemakkelijk binnen verschillende disciplines en staat daarnaast ook open voor gezelligheid.

Martin heeft één maand opzegtermijn en een bruto salarisindicatie van € 2.900,- per maand.
Marijn is een communicatief vaardige en daadkrachtige jongeman, die goed weet wat hij wilt in het leven. Hij onderzoekt en analyseert graag en heeft daardoor gedurende zijn opleiding een sterk analytisch denkvermogen weten te ontwikkelen. Deze harde werker werkt goed in teamverband en draagt graag bij aan de verbetering van processen. Doordat hij tijdens zijn studie al werkervaring heeft opgedaan, weet hij ook wat er van hem verwacht wordt op kantoor. Hij schakelt dan ook gemakkelijk binnen verschillende disciplines en staat daarnaast ook open voor gezelligheid.

Marijn heeft één maand opzegtermijn en een bruto salarisindicatie van € 2.900,- per maand.

Werkzaamheden

  • Verzorgen van supply chain planning;
  • Oplossen van technische problemen m.b.t. systeem;
  • Communicatie met belanghebbenden;
  • Orders verwerken.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

24

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS-Office (Word, Excel en Outlook)