Jessie (HBO Starter Supply Chain)

Jessie heeft haar Hbo Bachelor of Science in Logistics & Engineering opleiding afgerond en is daarna verder gegaan met een Master International Supply Chain Management opleiding dat ze in maart 2023 zal afronden. Tussen de twee opleidingen heeft Jessie een tussen jaar genomen waar ze de rol als Supply Chain Coördinator is aangegaan bij een laboratorium. Hier bestond haar takenpakket onder andere uit het maken van wekelijkse roosters voor het Supply Chain team en was zij het eerste aanspreekpunt voor zowel chauffeurs en klanten. Jessie was dagelijks verantwoordelijk voor het maken van de planning van routes. Denk hierbij aan het coördineren van 3 shifts gedurende de dag van 15 chauffeurs per shift die de producten moesten ophalen door heel Nederland. Verder hield Jessie het klantenbestand nauwkeurig actueel en verwekte ze administratieve documenten. Tijdens haar studie heeft Jessie meegeholpen aan een projectopdracht bij een energieleverancier, met doel: Om binnen 1 week 3000 EV Chargers door heel Nederland te instaleren. Met veel onderzoek moest zij strategisch kijken naar de meest efficiënte plekken, met daarbij de inzet nodig aan personeel en de planning daarvoor om het project succesvol af te ronden. 
Jessie zoekt samen met Extra Talent naar een uitdagende werkgever binnen de Supply Chain waar zij zich verder kan ontwikkelen en haar carrière uitbreiden in de rol als Coördinator of Planner. 

Jessie is een vlotte, sociale en vriendelijke jongedame die sterk in haar schoenen staat. Bij Jessie zijn planning en organisatie belangrijke kwaliteiten en omschrijft zichzelf als leiderschapsgericht waar zij altijd haar beloftes nakomt. Verder is Jessie zeer doelgericht, proactief en communicatief sterk. Ze denkt graag op een creatieve manier om slimme oplossingen te vinden en is gretig om nieuwe dingen te leren. In haar vrije tijd blijft ze graag fit en is ze lid van de hockeyclub. 

Jessie is vanaf maart, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Steun verleend aan interne afdelingen; 
  • Verantwoordelijk voor het maken van personeel roosters en planning van routes;
  • Aanspreekpunt voor chauffeurs en klanten; 
  • Administratieve werkzaamheden. 

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

25

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.