Robin (Logistiek Coördinator)

Robin is met ruim 3 jaar ervaring in de logistiek een echte kenner omtrent logistieke processen. Robin heeft de Hbo-opleiding Aviation Operations succesvol afgerond, en is zijn logistieke carrière gestart bij een groothandelaar als Key Magazijn Medewerker. Robin was verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces, en daardoor het aanspreekpunt van het magazijn. Daarnaast heeft Robin procesoptimalisering gerealiseerd omtrent het orderpickproces, dit resulteerde tot het dalen van verzuim en minder doorstroom binnen de werknemers. In zijn huidige functie zijn de werkzaamheden niet zoals verwacht en daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een functie binnen de logistiek of Supply Chain.
 

Robin is een spontane jongeman en is recht door zee waardoor je weet wat je aan hem hebt. Hij haalt voldoening uit het optimaliseren van processen binnen organisaties en is hier dan ook graag mee bezig. Robin is makkelijk in de omgang en kan daarom op verschillende niveaus goed communiceren.


Robin heeft één maand opzegtermijn, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  •  

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

27

Woonplaats

Regio Alkmaar

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederland

Computervaardigheden

Microsoft Office: Excel, Word, PowerPoint