Tara (Supply Chain Planner)

In 2018 heeft Tara de opleiding voor Logistiek en Economie afgerond, inmiddels heeft ze 3 jaar relevante werkervaring. Momenteel is Tara werkzaam als Supply Chain Planner, een veelzijdige functie waarin alle aspecten van de Supply Chain voorbijkomen. Tara is momenteel echt de verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen. Ze doet momenteel de inkoop en planning, ook is ze verantwoordelijk voor het optimaliseren van verschillende processen. In haar functie heeft ze daarbij veel contact met leveranciers. Om haar kennis nu nog meer te verbreden is Tara op zoek naar een nieuwe veelzijdige uitdaging, bij voorkeur met leidinggevende of projectmatige aspecten.

Tara heeft een positieve persoonlijkheid die snel goed meegaat in een groep. Ze is zowel op werk- als persoonlijk vlak erg gestructureerd en punctueel. Ze komt, op tijd, haar afspraken na en krijgt ook energie van een gestructureerde omgeving of omgeving die zij kan structureren. Ze is sociaal en een echte betrokken collega. Tara wil zichzelf nog ontwikkelen door een nieuwe uitdaging, interne opleidingen of cursussen.

Momenteel heeft Tara een opzegtermijn van 1 maand, daarna is ze beschikbaar voor 36/38 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Voorraadniveaus beheren via Slim4;
  • Inkopen via SAP;
  • Contact met leveranciers over geplaatste orders;
  • Meldingen van magazijn over bijzonderheden orders oppakken;
  • Plannen van de voorraad en binnenkomende artikelen;
  • Rapportages analyseren op bijvoorbeeld omloopsnelheid;
  • Nauw contact met collega’s van diverse afdelingen.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

26

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Exact Synergy, Exact Globe, SAP, Slim4