Mark (HBO Starter Supply Chain)

Mark is in het bezit van zijn hbo-diploma International Business and Management Studies en heeft zijn minor International Business and Culture gevolgd in Noorwegen. Daarnaast heeft hij een International Baccalaureate diploma die hij heeft gevolgd in Oostenrijk. Voor zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek verricht naar de mogelijkheden om doorlooptijden te verkorten, waarmee verspilling wordt geminimaliseerd en het order-to-cash proces wordt versneld. Zijn 3e-jaars stage was gericht op het optimaliseren van productieprocessen waarmee besparingen op het gebied van transport en productie gerealiseerd konden worden. Hiervoor heeft hij een adviesrapport opgeleverd waarmee 10% op transportkosten bespaard kan worden wat kan oplopen tot - € 120.000,- per jaar. Nu is Mark op zoek naar een uitdagende startersfunctie binnen de Supply Chain. 

Mark is een vriendelijke en rustige jongeman met een bak aan levenservaring die hij onder andere heeft opgedaan door zijn studies in het buitenland. Daarnaast is Mark zich bewust van zijn manier van communiceren en heeft goed ontwikkelde interpersoonlijke communicatieve vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat hij zijn eigen emoties, gevoelens en denkwijze goed kan overbrengen, maar ze gesprekspartner dit ook kan. De wisselwerking tussen hem en collega's is dan ook uitermate goed. 

Mark is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Onderzoekt verricht naar de mogelijkheden om doorlooptijden te verkorten, waarmee verspilling wordt geminimaliseerd en het order-to-cash proces wordt versneld;
  • Huidige situatie in kaart gebracht door processen te analyseren en informatie te vergaren;
  • Interviews afgenomen met afdelingen, zoals Sales, Facturering en Ordermanagement;
  • Adviesrapport opgeleverd en gepresenteerd aan afdelingshoofden. 

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

30

Woonplaats

Lisse

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Salesforce en MS Office; Excel, Word en PowerPoint